"Az a baj a SpinaliS-al,
hogy nem 5 évvel ezelőtt kezdtem használni..."

Időről időre olyan mondatokkal ajándékoznak meg minket SpinaliS vásárlóink, amik sokkal jobban kifejezik, mit szeretnénk mondani - pusztán azért, mert a legrelevánsabb helyről érkeznek: a SpinaliS székek boldog tulajdonosaitól.


Gyakran így történik...

Ha ezt a cikket olvassa, feltételezzük önről, hogy tudatosan áll az egészségéhez, hiszen rátalált a SpinaliS székekre, és érdekli, mitől olyan hatékonyak. Az is lehet, hogy több cikkünket is elolvasta már a témáról.

Van azonban olyasmi, amiről eddig még nem írtunk. Kényes témának érezheti, de mi szívesen beszélünk róla: mi akadályozza meg abban, hogy ma váltson egy SpinaliS székre?Összeszedtünk pár olyan helyzetet, amivel kollégáink az utóbbi években találkoztak. Néha nem is hinné, mi áll egy-egy egészségtudatos döntés hátterében.


Kifogások, amik fájdalmat fognak okozni

Tetszik vagy sem, de minél később vált aktív ülést garantáló székre, gerince, porckorongjai és dereka állapota annál rosszab lesz. Akkor is, ha ezt ma még nem érzi, mert nincsenek fizikai tünetei.


"Az a baj a SpinaliS-al, hogy nem 5 évvel ezelőtt kezdtem használni..."

A cikk címében is idézett (egyébként szívünknek kifejezetten kedves) vásárlói visszajelzés tökéletesen rámutat egy alapvető problémára: ma Magyarországon vitamint eladni a legnehezebb. Látszólag ennek semmi köze a SpinaliS székekhez és az egészséges üléshez, valójában azonban ugyanarról a jelenségről van szó: kevésbé vagyunk egészségtudatosak és nem szánunk időt és energiát a prevencióra.

Ezzel a kifogással csak akkor tudunk kezdeni valamit, ha önben már felmerült az igény arra, hogy 20-30-40 éves távlatban is garantálja magának az egészséges munkavégzést. Ha viszont ez megvan, akkor számtalan cikkünk és kollégáink személyesen is szívesen segítenek a tökéletes megoldás megtalálásában.


"Megvenném én a SpinaliS-t, de drága..."

Mind között a leggyakoribb kifogás az egészsége ellen, ugyanakkor ennek van a legkevesebb valóságalapja. Részletesen kiszámoltuk már egy másik cikkünkben, hogy miért nem drága a SpinaliS, sőt miért éri meg sokkal jobban, mint egy hagyományos szék.

Nem szeretnénk itt részletesen belemenni, de a dolog lényege az, hogy míg a SpinaliS székek szinte 100%-ban fém szerkezete 10-20 éves élettartamra van tervezve (és tényleg számtalan, ilyen idős SpinaliS szék van már), megspórol önnek rengeteg időt, amit új szék beszerzésével vagy szervizeléssel töltene, emellett természetesen sok-sok derékfájós órától, táppénztől és kellemetlenségtől is megszabadítja. Hogy minderre évente 21.617 forint sok-e, azt már önre bízzuk.

Ha mindehhez hozzátesszük azt is, hogy egészségpénztárra is megvásárolhatod 100% támogatással bármelyik egészséges SpinaliS széket, az már szinte teljes pályás támadásnak hat.


"Sosem fizetne ki egy SpinaliS-t a főnököm/cégem..."

Tudjuk, hogy a hazai vezetők nagy része nem tervez hosszabb távon kollégái egészségével (sajnos). Tudjuk viszont azt is, hogy van egy egyre növekvő tábor, akiket érdekel, mennyit spórolhatnak dolgozóik egészségével a cégnek.

Ők pontosan kiszámolják, hogy egy 10-15 évre vásárolt egészséges szék, ami önmagában is költséghatékonyabb, mint 2-3 évente váltogatni a klasszikus forgószékeket, rengeteg pénzt jelent a cégnek, hiszen a dolgozók nem fognak derékfájás, gerincsérv és egyéb jelentkező tünetek/betegségek miatt táppénzre menni, és munkaidejükben is hatékonyabbak lesznek.

Ezek könnyen számszerűsíthető tények, csupán tudatos tervezésre van szükség ahhoz, hogy belássuk őket. Egyre több a pozitív példánk ezen a téren.


"Mit szólnának a kollegáim, ha ilyen drága széket kapnék?"

Szinte hihetetlen, de sokszor az tartja vissza a derékfájdalmakkal már rendelkező dolgozókat attól, hogy SpinaliS-t vegyenek (vagy kapjanak munkáltatójuktól), hogy mit szólnának ehhez a munkatársaik.

Erre van egy borzasztóan egyszerű és ingyenes megoldásunk, ami 100%-ban beválik: bármikor kérhet tőlünk ingyenes, több napra szóló helyszíni próbaszéket. Csak arra vigyázzon, hogy a korábban szkeptikus kollégák meg fognak őrülni a SpinaliS-ért, és gyorsan megtapasztalják majd, miért éri meg a legfontosabb munkaeszközbe fektetni.

Mert nem a laptopja, nem a programjai és nem a kocsija a legfontosabb munkaeszközei. Napja javát székben tölti, ez felel az egészségéért, így nem lehet olyan kifogás, ami megakadályozza abban, hogy a legjobbat szerezze meg belőle.


Szeretnénk egyszer az Ön véleményét is tolmácsolni, ezért reméljük, mielőbb tesz egy próbát a SpinaliS-al.

Munkatársaink várják önt a Szekszárdi utca 13. szám alatti bemutatótermünkben hétköznapokon 10 és 18 óra között, hogy megmutassák, mire képes a SpinaliS a gyakorlatban.

Ha próbaszék-igénylést szeretne leadni, ezen az oldalon tájékozódhat bővebben.