[ESETTANULMÁNY]
Miért nem adjuk oda a SpinaliS-t próba nélkül?

Nyomós oka van annak, hogy a SpinaliS-t nem szívesen adjuk oda "csak úgy". Amikor arról írunk, hogy az aktív ülés minőségében más, mint egy hagyományos széken való lassú haldoklás, akkor nem a levegőbe beszélünk, ennek viszont vannak következményei arra nézve is, hogyan szeretünk önnek SpinaliS-t adni.

Elmesélünk egy történetet...

Ezt valójában önök írták, mi csak lejegyezzük, hogy elmondhassuk, miért tartjuk fontosnak az ön egészségét.

"Az első hét pokoli volt, olyan helyeken is fájtam, ahol azt sem tudtam, hogy izmaim vannak... Vissza akartam adni a SpinaliS-t azonnal..."

Dóra szájából szó szerint hangzottak el ezek a mondatok. Ma már persze boldog SpinaliS-tulajdonos, de vajon miért volt ennyire negatív a véleménye az elején?

Azért, mert nem tartotta be a hosszászokási időszakot. Erről senki sem tehet, a véletlen hozta úgy, hogy Dóra egy ismerősétől kapott kölcsön egy SpinaliS Ergonomic széket, és nem tudta, hogy az aktív ülés mit jelent valójában. Emiatt rögtön napi 8-10 órákat ült rajta, erre pedig a teste nem volt felkészülve.

Miért, miben más az aktív ülés?

Pontokba szedve foglaljuk össze, miért radikális váltás egy SpinaliS a hagyományos székek után:

Dórának, miután kapcsolatba került velünk, a következőt tanácsoltuk: egy hétre tegye félre a SpinaliS-t és hagyja, hogy izomfájdalmai elmúljanak. Egy hét elteltével azonban lassan kezdje el újra használni: első nap csak 1-2 órát, majd 2-3-at, 4-et, és így tovább, míg a hét végére eljut a 8 órához is.

Mi történt ezt követően?

"Bámulatos, hogy pusztán a helyes használatba vételen múlik a hatékonyság. Ma már nem is tudnék SpinaliS nélkül dolgozni!"

Az egészség valójában nem egyszerű, mi sem állítjuk ezt soha

Az egészséges ülésre vannak brilliáns megoldások, ilyen a SpinaliS is, azt azonban sosem mondanánk, hogy az egészség kérdésköre egyszerű.

Mint az életben minden dolog, úgy az aktív ülés is a részleteken múlik, jelen esetben pedig azon, hogy

És hogy mi hogyan tudunk hozzájárulni ehhez?

Ingyen jár az egy hetes helyszíni próba
minden SpinaliS-hoz

Pontosan az egy hetes hozzászokási időszak miatt, és mert 100%-ban hiszünk az aktív ülésben, egy hétre akár irodájába, akár otthonába is kivisszük a választott SpinaliS modellt, hogy saját maga is letesztelhesse.

Annyit kérünk csupán, hogy folyamatosan vegye birtokba és adjon időt a testednek arra, hogy az eddigi tespedt, gyilkos ülésformából visszakapcsolódhasson az aktív, természetes ülés világába.

De melyik SpinaliS-t próbáljam ki?

A kérdést egyszerűen eldöntheti: bemutatótermünkben megnézheti, kipróbálhatja a SpinaliS modelleket, és kiválaszthatja a próbára kért darabokat is.

Ha már most pontosan tudja, melyikre vágyik, akkor kínálatunkból kiválasztva a "Próbaszéket kérek" gombbal igényelheti, vagy a 06-1-272-0480-as számon is felveheti velünk a kapcsolatot.

Szeretnénk egyszer az Ön véleményét is tolmácsolni, ezért reméljük, mielőbb tesz egy próbát a SpinaliS-al.