Vásárolhatja Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

A valódi teljesítmény elismerést érdemel -
az egészségmegőrzés területén is

A SpinaliS székcsalád minden tagjának 100%-os egészségpénztári támogatása garantálja, hogy az egészség a székkel együtt érkezik a csomagban.A Patika Egészségpénztár, az Új Pillér Egészségpénztár, az OTP Egészségprogram, a Prémium Egészségpénztár és az MKB Egészségpéztár kártyáival üzletünkben, terminálon keresztül kényelmesen és gyorsan is tud vásárolni, minden más egészségpénztár pedig utólagos, teljes jóváírással támogatja, hogy valóban egészséges és ergonomikus széke legyen.

Használja ki a lehetőséget!

Egészségpénztári befizetéseit végre igazán jó helyre teheti: egész napos ülőmunkáját olyan székben végezheti, ami nem csak fittebbé és boldogabbá teszi, de évtizedes távlatokban óvja meg gerince egészségét is. Hogy hogyan, arról olvassa el szakmai cikkeink között az aktív üléssel, a hátfájdalommal vagy a porckorongsérvvel kapcsolatos anyagainkat. Azért írtuk őket, hogy mielőbb tehessen az egészséges munkavégzése érdekében.

Próbálja ki, mielőtt belevág!

Nem árulunk zsákbamacskát: teljesen ingyenes helyszíni próbát biztosítunk önnek saját munkakörnyezetében akár egy hétig is, hogy megtapasztalhassa, miért élvez a SpinaliS 100%-os egészségpénztári támogatást.

Ha próbaszék-igénylést szeretne leadni, ezen az oldalon tájékozódhat bővebben.

Kollégáink személyesen is várják önt a Szekszárdi utca 13. szám alatti bemutatótermünkben hétköznapokon 10 és 18 óra között, hogy megmutassák, mire képes a SpinaliS a gyakorlatban.