BASIC

A legkisebb SpinaliS szék lesz az Ön legnagyobb segítsége az egészségesen végzett irodai munkában! Minden SpinaliS alapja: a BASIC.

Az BASIC egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék, mely az első volt a sorozatgyártott SpinaliS székek között, ám azóta is az egyik legnépszerűbb modell, így árusítása folyamatos. Immár Magyarországon is kipróbálhatja, megvásárolhatja! Tegyen egy próbát a BASIC SpinaliS székkel, és ismerje meg képességeit! Aktív ülést biztosító ülőlap, állítható, extra párnázott hátlap és karfák, minőségi fém alkatrészek, parkettagörgők. Próbálja ki!

Az aktív ülés a Spinalis BASIC modellel kezdődik. A mozgó ülőfelület magassága állítható. Az ülés pontosan követi az Ön mozgását, elősegítve a helyes testtartásban való munkavégzést. A háttámla extrán párnázott, így a használója kellemes támaszt érez az ágyéki gerinc szakaszon. A támla Önnel együtt mozog és irányítja az ülést. A háttámla és a karfa független az ülőfelülettől, így lehetőség van annak beállítására.

Miért válassza a BASIC-et?

A SpinaliS termékcsaládban a BASIC volt az első modell, így a típus története immár több, mint 10 évre nyúlik vissza. A BASIC a SpinaliS székek megbízhatóságának szimbóluma és bizonyítéka is egyben, hiszen ma már nem ritkák az évtizednél is idősebb BASIC-székek, melyek még mindig hibátlanul üzemelnek. Az egészségmegőrző BASIC hordozza a SpinaliS rendszer összes képességét és pozitív tulajdonságát és használók tízezreinek gerincére és mozgásszervére vigyázott már - és még fog is sokáig!

Az alap modell fekete vázzal rendelhető 8 különböző színben. Bőr hatású szövet anyaggal van borítva, melynek tapintása nagyon kellemes. A SpinaliS BASIC modellt leggyakrabban kisméretű urak, gyerekek, filigrán hölgyek választják, főleg otthonra.

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

Az BASIC SpinaliS szék ára: 216.017 Ft (nettó 170.100 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS BASIC széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük a BASIC modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)