DENT

Tökéletes mobilitás és a munkavégzés száz százalékos hatékonysága az egészségügyben dolgozóknak is a SpinaliS DENT segítségével.

A DENT egy SpinaliS rendszerű forgószék. Kifejezetten az egészségügyben dolgozóknak fejlesztették ki, így fogászok, fogtechnikusok, szemészek fogják a legjobban szeretni, de bármilyen más hasonló precíziós munka ellátásában hatalmas segítséget jelenthet. Az ülőlap biztosítja az aktív ülést, a deréktámaszként is szolgáló hátsó rész pedig körülöleli a derekat és egyben kartámla is, mely magasságban állítható. Miközben mások egészségére vigyáz, őrizze meg sajátját is SpinaliS rendszerű székekkel! Próbálja ki!

A SpinaliS DENT speciális munkára lett fejlesztve (fogorvos, fogtechnikus, szemész, elektroműszerész….stb.), ahol fontos a beteg vagy a munkafelület fölé hajolni, fenntartva a maximális mobilitást.

A karfaként is szolgáló gerinctámasz és az ülés külön is mozognak, hogy az általánostól eltérő testhelyzetekben (pl.: páciens kezelése) is kényelmet biztosítson.

Az alap modell króm vázzal rendelhető lábtartó gyűrűvel, amin a lábakat lehet pihentetni. 3 színben elérhető. Huzata különleges anyagból készül, a steril egészségügyi követelményeknek megfelel. A SpinaliS DENT modell Uni ENI SO 9002 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Anyag: antibakteriális anyag.

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

A DENT SpinaliS szék ára: 411.480 Ft (nettó 324.000 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS DENT széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az DENT modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)