ERGONOMIC

Az ERGONOMIC a gazdaságos SpinaliS megoldás. Tervezése során a teljes SpinaliS élményt szem előtt tartva alakították ki kedvező árát.

Az ERGONOMIC egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék. Háttámláját és karfáit magasságban állíthatja, a háttámla maga a magasságállításon kívül fix pozícióban van. Hálós kialakításának hála nyáron is komfortos. Az ülőlap garantálja az aktív ülést, a magasságban állítható, párnázott felületű karfák pedig a vállak és a nyak terhelését csökkentik optimális szintre. Okos SpinaliS megoldás, mely a költségvetését sem terheli meg túlzottan, cserébe egészségének őre lesz. Próbálja ki!

Spinalis ERGONOMIC: a SpinaliS termékcsalád új, könnyed modellje. Dinamikus és egészséges.

Az ERGONOMIC ára elérhetőbb, mivel tervezésénél az optimalizációra törekedtek: háttámlája rögzített, a teljes szék magasságában állítható. Alakja és karaktere több éves mérnöki munka tapasztalatainak eredménye. Sok különböző színkombinációban érhető el, fekete vázzal.

Építsen az egészségére – üljön a SpinaliS ERGONOMIC-ra!

Ha nem hiszi, hogy megéri az egészséges SpinaliS ERGONOMIC székbe fektetnie, gondoljon bele, hogy mire áldozna szívesebben? Egy évtizedes egészségmegőrző gerinckoncepcióra, mely fájdalommentességet garantál és nem okoz semmilyen mozgásszervi megbetegedést, vagy évek múltán a hagyományos székekben töltött ülőmunka okozta fájdalmak enyhítésére, a gerincgyógyászra, rosszabb esetben pedig a gerincsérv járulékos költségeire? Olvasson utána cikkünkben, miért éri meg a spinalis.

Anyaga: szövet és háló kombinációja

Színek: 5 különböző szín szövet ülőhuzattal/5 különböző szín bőr hatású szövethuzattal (Renna)

A szövet ülőlap és a háló színei felár nélkül kombinálhatók.

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

Az ERGONOMIC SpinaliS szék ára: 175.133 Ft (nettó 137.900 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS ERGONOMIC széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az ERGONOMIC modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)