HACKER

Ön is napi 8-12 órát ül a gép előtt? Fáradtan áll fel az asztaltól? Programozott, könyvelt egész nap, és úgy érzi, hogy fáj a dereka? Nincs egyedül.

Mikor ezeket a sorokat írom, én is éppen 6 órája ülök egyhuzamban. De van egy különbség köztem és ön között: nekem már nem fáj a derekam, és később sem fog. Tudja, hogy miért? Mert én már Hacker-t használok több mint egy éve. A HACKER egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék. Nem véletlen, hogy az egyik legjobban fogyó modellről beszélünk, hiszen megjelenése visszafogott, mégis dinamikus, és rendelkezik a SpinaliS rendszer minden képességével. Próbálja ki!

A Hacker garantálja a folyamatos aktív ülést,
ami a SpinaliS-ok legjobb tulajdonsága.

De mi is ez?

Az aktív ülés során a szék szinte kényszeríti arra, hogy saját törzsizmait használva megtartsa magát, és izomzatának ez a része aztán a nap során később is elkíséri: helyes tartást, jobb sportteljesítményt ad, de még a sérülésektől és traumáktól is jobban véd, hiszen erősebben tartja gerincoszlopát. Mindez csupán annak köszönhető, hogy SpinaliS székben ült.

Azért is érdemes elengednie a hagyományos székét,
mert az tényleg nagyon rossz a gerincoszlopának

Egy klasszikus szék egyenetlen terhelést ad, és jellemzően a 4. és 5. csigolya között koptat, aztán nem is olyan sokára jelentkezhetnek a gerincsérv első tünetei… Kell ez önnek?A SpinaliS ezzel szemben aktívan mozgó ülőlapjának hála egész gerincoszlopa minden csigolyáját egyenletesen terheli, nem lesznek erősebben kopó porc-szakaszok. Ezzel nem csak súlyos egészségügyi problémákat kerülhet el, de rengeteg fájdalomtól is megkímélheti magát.

A gerinc evolúciója egyébként sem fejeződött még be: olvassa el erről szóló szakmai cikkünket.

A Hacker-t meg kell szoknia, mert ez teljesen más

De örülni fog neki, hogy mellette döntött, hiszen az első napok izomlázas időszakai után érdemi változást fog érzékelni közérzetében, munkabírásában. Képzelje el, hogy a munkanap végén frissen áll fel asztalodtól. Képzelje el, hogy nem érez tompa nyomást a derekában, vállai sem fájnak, így nem korlátozzák abban, hogy este komfortosan nézze a filmet a kanapén, vagy forgolódás nélkül aludjon...

Emellett persze kényelmes is: a Hacker háttámláját és karfáit a szék teljes magasságától függetlenül is beállíthatja magának. Ráadásul a háttámla széle hálós, közepe viszont erősen megtámaszt hátulról, ha úgy dönt, megpihen munka közben.

A SpinaliS rendszer

  • az egyetlen forgószék a piacon, ami valóban aktív ülést garantál, ezzel mentve meg egészségét
  • ténylegesen erősíti a törzs- és hátizmokat, ezzel általános erőnlétét, sportteljesítményét is javíthatják
  • védi gerince porckorongjait, így nagyban hozzájárul a gerincsérv kialakulásának elkerüléséhez
  • hosszú távú befektetés, hiszen a SpinaliS székek jellemzően 10 évig is hibátlanul működnek (műanyag alkatrészük szinte nincs is)

Nem kell vele kockázatot vállalnia

  • hiszen vásárlás előtt teljesen ingyenesen kipróbálhatja akár saját otthonában, irodájában is
  • élettartam-garancia jár a székhez (kivéve a kárpit)
  • ingyenesen házhoz szállítjuk az ország egész területén

Eltölthet még napokat-heteket-hónapokat, vagy akár éveket is az asztal mellett olyan székben, ami lassan tönkreteszi az egészségét, vagy hozhat egy megfontolt döntést, és kérhet tőlünk egy SpinaliS-t próbára.

 

Vásárolhatja Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

A HACKER SpinaliS szék ára: 275.781 Ft (nettó 217.150 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS HACKER széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az HACKER modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)