NAVIGATOR

Sugározzon erőt és stílust a SpinaliS NAVIGATOR segítségével, mely reprezentációja nagyszerű eleme és egészsége őre lesz.

Az NAVIGATOR egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék. Magas háttámlájának köszönhetően nem csak kényelmes ülést biztosít, de megjelenése is igen elegáns, így irodájának büszkesége lesz. Mutassa meg a NAVIGATOR-al, hogy Ön stílusosan, de kényelmesen, egészségét óvva végzi munkáját. A háttámla követi derekának mozgását, a karfákkal együtt pedig magasságban állítható. Az ülőlap garantálja a SpinaliS rendszer aktív ülés modelljét. Próbálja ki!

A SpinlaliS NAVIGATOR elegánsan alkalmazkodik gerincéhez.

A SpinaliS NAVIGATOR-nak magas háttámlája van, microfibra huzatba öltöztetve, aminek hasonlóan minőségi megjelenése van, mint az Alcantara szövetnek. Sugározzon ezzel a székkel eleganciát, legyen reprezentációjának eleme!

Miért érdemes a NAVIGATOR-t választania?

A SpinaliS NAVIGATOR irodaszék magas háttámlája miatt nagyon népszerű a férfiak, valamint a magas hölgyek körében. Hasonlóan párnázott a háttámla része, mint az APOLLO modellnek. Mint minden SpinaliS szék, ez sem engedi a helytelen ülést: a mozgó ülőfelület a helyes ülésre ösztönöz és követi a használó mozgását. Az ülés ugyanúgy állítható, mint a hát- és kartámla.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető microfibra huzattal, mely Alcantara megjelenést biztosít.

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

Az NAVIGATOR SpinaliS szék ára: 316.205 Ft (nettó 248.980 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS NAVIGATOR széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az NAVIGATOR modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)