SPIDER

Vagány SpinaliS szék az aktív életet élőknek, hogy ne csak az ülés legyen aktív, de a megjelenés is! Alkosson egyedit egy valóban egyedülálló székben!

Az SPIDER egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék. Felruházták a SpinaliS aktív ülést biztosító rendszerének minden elemével: ülőlapja dinamikusan mozog, így vesz rá minket az egészséges testtartásra, háttámlája (és vele együtt a karfák) pedig magasságban állítható és követi a hát vonalát, azzal párhozamosan képes mozogni. Felületének kialakítása, párnázata igazán dinamikus, sportos megjelenést kölcsönöz neki a maximális ergonómiai faktor biztosítása mellett. Próbálja ki!

A SpinaliS SPIDER életre kelti környezetét futurisztikus megjelenésével. Legyen szó nyílt terekben található munkahelyekről vagy egy zárt irodáról, a SpinaliS SPIDER minden környezetben magára vonja a figyelmet. Ne csak egészségesen üljön, adjon a stílusra is!

A SpinaliS SPIDER-rel kitűnik a munkahelyén.

Miért válassza a SPIDER-t?

Az aktív ülőfelület kiegészül az állíthatósággal, valamint az ülőlap párnázottsága extra kényelmet biztosít. A SpinaliS SPIDER Alcantara és microfibra anyagok kombinációja, ami nagyon egyedi, elegáns külsőt biztosít, nem beszélve a tapintásáról. A SpinaliS székek közül a SPIDER-nek van a legnagyobb ülő- és hátfelülete, így a kényelem minden helyzetben garantált, miközben az egészséges ülés is kötelező funkció.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető 4 különböző színben. Anyag: Alcantara és szövet.

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

Az SPIDER SpinaliS szék ára: 391.922 Ft (nettó 308.600 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS SPIDER széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az SPIDER modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)