Kapcsolat


Fordulj hozzánk próbaigényeddel vagy vásárlási szándékoddal az alábbi elérhetőségeinken:

1138 BP, Szekszárdi utca 13.

06-1-272-0480

+36-30-336-3139

ugyfelszolgalat@nietschkft.hu


Nyitva tartásunk: bemutatótermünk hétköznapokon 10 és 18 óra között vár téged; A NIETSCH Kft. a SpinaliS székek hivatalos viszonteladója.


Térkép - GPS: 47.5528087, 19.0789192Amennyiben autóval érkezel hozzánk, a belváros felől a Váci útról a Duna Plaza után az első lehetőségnél kell jobbra fordulnod (Szekszárdi utca), majd egy keresztutcán áthaladva (Madarász Viktor utca) máris megérkezel a 13-as szám elé. A parkolás fizetős, de közvetlenül bemutatótermünk előtt találsz parkolóórát.

Ha tömegközlekedéssel érkezel, az M3-as metró Gyöngyösi utca és Újpest Városkapu megállója is azonos távolságra esik üzletünktől (kb. 5 perc séta a Váci úton, befordulva a Szekszárdi utcába). A Gyöngyösi utcát elérheted még a 15-ös és 105-ös buszokkal, Újpest Városkaput pedig a 122-es busszal.


SpinaliS próba bemutatótermünkben

Keress bennünket bemutatótermünkben minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy megmutathassuk neked SpinaliS székeinket és személyes próbát tehess velük. Szeretettel várunk!


SpinaliS próba otthonodban vagy irodádban

Amennyiben saját otthonodban vagy irodádban szeretnéd kipróbálni a SpinaliS székeket, keress bennünket a 06-1-272-0480-as számon vagy az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu címen. A legtöbb esetben ingyenesen tudunk biztosítani SpinaliS mintaszékeket, hogy ne csak te, de akár családod vagy kollegáid is kipróbálhassák. Ingyenesen hozzuk és visszük a székeket, és akár több napra is nálad hagyjuk.

Közösség

Fontos, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat. Ezért indítottunk oldalt a közösségi médiában is. Ha szeretnél mindig értesülni a legfontosabb hírekről, érdekességekről, szakmai anyagokról, kövess bennünket Facebook-on! Oszd meg SpinaliS üléssel kapcsolatos élményeidet, tapasztalataidat!16
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
16 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?