Kapcsolat

Keressen bennünket bátran az alábbi elérhetőségeken.

Nyitva tartásunk: hétköznapokon 10 és 18 óra között.

A Nietsch Kft. a SpinaliS székek hivatalos viszonteladója.

 

Irodabutik bemutatóterem (Nietsch Kft.)

1138 Budapest, Szekszárdi utca 13.
06-1-272-0480
+36-30-336-3139
ugyfelszolgalat@nietschkft.hu

 

     Térkép

GPS: 47.5528087, 19.0789192      

.

Amennyiben autóval érkezik hozzánk, a belváros felől a Váci útról a Duna Plaza után az első lehetőségnél kell jobbra fordulnia (Szekszárdi utca), majd egy keresztutcán áthaladva (Madarász Viktor utca) máris megérkezik a 13-as szám elé. A parkolás fizetős, de közvetlenül bemutatótermünk előtt talál parkolóórát.
   
Ha tömegközlekedéssel érkezik, az M3-as metró Gyöngyösi utca és Újpest Városkapu megállója is azonos távolságra esik üzletünktől (kb. 5 perc séta a Váci úton, befordulva a Szekszárdi utcába). A Gyöngyösi utcát elérheti még a 15-ös és 105-ös buszokkal, Újpest Városkaput pedig a 122-es busszal.

 

SpinaliS próba bemutatótermünkben

Keressen bennünket bemutatótermünkben minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy megmutathassuk Önnek SpinaliS székeinket és személyes próbát tehessen velük. Szeretettel várjuk!

 

SpinaliS próba otthonában vagy Irodájában

Amennyiben saját otthonában vagy irodájában szeretné kipróbálni a SpinaliS székeket, keressen bennünket a 06-1-272-0480-as számon vagy az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu címen. A legtöbb esetben ingyenesen tudunk biztosítani SpinaliS mintaszékeket, hogy ne csak Ön, de akár családja vagy kollegái is kipróbálhassák. Ingyenesen hozzuk és visszük a székeket, és akár több napra is Önnél hagyjuk.

 

Közösség

Fontos, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat. Ezért indítottunk oldalt a közösségi médiában is. Ha szeretne mindig értesülni a legfontosabb hírekről, érdekességekről, szakmai anyagokról, kövessen bennünket Facebook-on! Ossza meg SpinaliS üléssel kapcsolatos élményeit, tapasztalatait!