SpinaliS próba


A SpinaliS élményt csak akkor élheted át teljes egészében, ha kipróbálsz egy SpinaliS széket. Szeretnénk neked élőben is bemutatni, miért érdemes SpinaliS székbe fektetned, megőrizve így egészségedet, elkerülve számos későbbi egészségügyi panaszt és megspórolni kezelésekkel töltött időt.


Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Olvass tovább a részletekért, hogy neked is mielőbb vihessünk egyet!

Próbalehetőség irodádban vagy otthonodban

Ha irodádban vagy otthonodban szeretnéd kipróbálni a SpinaliS székeket, erre ingyenesen lehetőséget biztosítunk, vagyis díjmentesen hozzuk és visszük a SpinaliS székeket. Akár több napra is a helyszínen hagyjuk, hogy munkatársaid, családtagjaid is kipróbálhassák a SpinaliS rendszert. A SpinaliS székek tesztje nagyon fontos, hogy kideríthessük, melyik a legjobb, leginkább számunkra megfelelő változat. Keress minket bátran telefonon a 06-1-272-0480-as számon vagy az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu e-mail címen, hogy egyeztethessünk veled a helyszíni teszt lehetőségeiről.


Bemutatótermi próba

Várunk téged bemutatótermünkben Budapesten a 13. kerület Szekszárdi utca 13. szám alatt minden hétköznap 10 és 18 óra között, ahol kényelmesen kipróbálhatsz számos SpinaliS típust és véleményt kérhetsz kollegáinktól. A Nietsch Kft. a SpinaliS székek forgalmazójaként, az Irodabutik bemutatótermének büszke tulajdonosaként 25 éves szakmai tapasztalattal vár, hogy megoszthassuk gondolatainkat az ülésről, egészségmegőrzésről, kényelemes ülőmunkáról és a prémium irodai környezetről. Az aktuálisan a bemutatóteremben levő, kipróbálható és megvásárolható SpinaliS székekről előzetesen tudsz érdeklődni az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu e-mail címen vagy a 06-1-272-0480-as városi számon. További részletekért elérhetőségeinkről kattints ide!

Milyen élmény volt az ingyenes próbaszék-szolgáltatás?

Erre egy vásárlónk levelével tudunk legjobban válaszolni:

"Ismételten köszönöm a meglepetést, hogy egy drága széket próbára elvihettem anélkül, hogy igazolványt, adószámot, ujjlenyomatot és keresztlevelet kértek volna, simán egy név és telefonszám bemondásával. A mai világban nem szoktam hozzá, hogy ismeretlenül is úriembernek tekinthetik az érteklődőt. Gratulálok és jó üzletmenetet! " - Baranyai András (aki szintén nem szökött meg)"

Hogyan érdemes kipróbálnod a SpinaliS-t?

Mivel a SpinaliS székek sokkal többet nyújtanak, mint egy hagyományos ülőeszköz, használatba vételüknek is más a módja. Tapasztalataink szerint legalább egy hetes próbaidőszakra van szükség ahhoz, hogy testünk "visszaszokjon" a mozgás, az aktív ülés világába. Éppen ezért is nyújtunk próbaszékeket ilyen hosszú időre. A vásárlói visszajelzések alapján a SpinaliS-al való ismerkedés több lépcsőben szokott megvalósulni:


Ingyenesen eljuttatjuk neked a SpinaliS próbaszékeket

Kollégánk veled egyeztetve, rugalmas időpontokban a választott helyszínre viszi a SpinaliS széket. Ha munkahelyedre, irodádba kéred, több széket is szívesen viszünk, hisz tudjuk, hogy munkatársaid úgyis irigykedve fogják szemlélni új egészségmegőrző eszközöd.

   

Az első napok a SpinaliS-al

Javasoljuk, hogy testedet fokozatosan kezdd el hozzászoktatni a SpinaliS rendszerhez: elsőre ne ülj rajta 1-2 óránál többet (váltsd a hagyományos székeddel), és ezt az időt folyamatosan, napról napra emeld. Szervezetednek időre van szüksége. Az első napokban nem ritka az izomláz jelentkezése, hiszen a SpinaliS aktívan dolgoztatja tested.

   

SpinaliS az első hét után

5-10 nap alatt elérheted, hogy tested lassan hozzászokjon a SpinaliS-hoz. Immár egész nap bátran ülhetsz benne. Az izomláz jelentkezése ebben az időszakban sem furcsa, de derekad, gerinced már érzi, hogy új idők köszöntöttek be az ülőmunkában.

   

SpinaliS az első hónapban

Egy hónap alatt már biztosan éreztetni fogja pozitív hatásait a SpinaliS szék: ha voltak korábban derékbántalmaid, gerincfájdalmaid, azok fokozatosan enyhülni fognak. A SpinaliS-ban való ülés ösztönössé válik, sőt ez lesz a természetes.

   

SpinaliS hosszú távon

Ha egyszer beleszerettél a SpinaliS-ba, figyelmeztetnünk kell rá, hogy nem fogsz tudni kényelmesen ülni hagyományos székben. Tapasztalataink szerint SpinaliS-ból visszaülni hagyományos székbe kifejezetten negatív élmény, melynek során az ember felismeri, mekkora különbség van az aktív és a passzív ülés között. El sem fogod tudni képzelni, hogyan ülhettél korábban egyszerű székekben.

   

SpinaliS egy életen át

A SpinaliS rendszer nem csak megelőzi és kezeli az ülőmunkával járó mozgásszervi panaszokat. Ezen túlmenően nem fog semmilyen egészségügyi kockázatot okozni, hosszú távon sem. Ma már nem ritkák az 5-10 éves, hibátlanul működő SpinaliS székek, vagyis SpinaliS széket nem 1-2 évre veszel: ez hosszú távú befektetés az egészségedbe. Ezért is jár minden székünkre élettartam-garancia. Hosszú út, mely azzal a kis lépéssel kezdődik, hogy meghozod a döntést: óvod egészséged és kipróbálod a SpinaliS-t.

Keress bennünket bátran!

Fordulj hozzánk próbaigényeddel vagy vásárlási szándékoddal az alábbi elérhetőségeinken:

1138 Budapest, Szekszárdi utca 13. (H-P 10-18h)

06-1-272-0480

+36-30-336-3139

ugyfelszolgalat@nietschkft.hu14
jelentkező vár éppen SpinaliS próbaszékre saját irodájába, otthonába.

Jelentkezz te is, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!