SpinaliS próba

A SpinaliS élményt csak akkor élheti át teljes egészében, ha kipróbál egy SpinaliS széket. Szeretnénk Önnek élőben is bemutatni, miért érdemes SpinaliS székbe fektetnie, megőrizve így egészségét, elkerülve számos későbbi egészségügyi panaszt és megspórolni kezelésekkel töltött időt.

Bemutatótermi próba

Várjuk Önt bemutatótermünkben Budapesten a 13. kerület Szekszárdi utca 13. szám alatt minden hétköznap 10 és 18 óra között, ahol kényelmesen kipróbálhat számos SpinaliS típust és véleményt kérhet kollegáinktól. A Nietsch Kft. a SpinaliS székek forgalmazójaként, az Irodabutik bemutatótermének büszke tulajdonosaként 25 éves szakmai tapasztalattal várja Önt, hogy megoszthassuk gondolatainkat az ülésről, egészségmegőrzésről, kényelemes ülőmunkáról és a prémium irodai környezetről. Az aktuálisan a bemutatóteremben levő, kipróbálható és megvásárolható SpinaliS székekről előzetesen tud érdeklődni az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu e-mail címen vagy a 06-1-272-0480-as városi számon. További részletekért elérhetőségeinkről kattintson ide!

Próbalehetőség irodájában vagy otthonában

Ha irodájában vagy otthonában szeretné kipróbálni a SpinaliS székeket, erre megfelelő feltételek esetén ingyenesen lehetőséget biztosítunk, vagyis díjmentesen hozzuk és visszük a SpinaliS székeket. Akár több napra is a helyszínen hagyjuk, hogy munkatársai, családtagjai is kipróbálhassák a SpinaliS rendszert. A SpinaliS székek tesztje nagyon fontos, hogy kideríthessük, melyik a legjobb, leginkább számunkra megfelelő változat. Keressen minket bátran telefonon a 06-1-272-0480-as számon vagy az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu e-mail címen, hogy egyeztethessünk Önnel a helyszíni teszt lehetőségeiről.

 

Milyen élmény volt az ingyenes próbaszék-szolgáltatás?

Erre egy vásárlónk levelével tudunk legjobban válaszolni:

"Ismételten köszönöm a meglepetést, hogy egy drága széket próbára elvihettem anélkül, hogy igazolványt, adószámot, ujjlenyomatot és keresztlevelet kértek volna, simán egy név és telefonszám bemondásával. A mai világban nem szoktam hozzá, hogy ismeretlenül is úriembernek tekinthetik az érteklődőt. Gratulálok és jó üzletmenetet! " - Baranyai András (aki szintén nem szökött meg)"

 

Hogyan érdemes kipróbálnia a SpinaliS-t?

Mivel a SpinaliS székek sokkal többet nyújtanak, mint egy hagyományos ülőeszköz, használatba vételüknek is más a módja. Tapasztalataink szerint legalább egy hetes próbaidőszakra van szükség ahhoz, hogy testünk "visszaszokjon" a mozgás, az aktív ülés világába. Éppen ezért is nyújtunk próbaszékeket ilyen hosszú időre. A vásárlói visszajelzések alapján a SpinaliS-al való ismerkedés több lépcsőben szokott megvalósulni:

Ingyenesen eljuttatjuk Önhöz a SpinaliS próbaszékeket

Kollégánk Önnel egyeztetve, rugalmas időpontokban a választott helyszínre viszi a SpinaliS széket. Ha munkahelyére, irodájába kéri, több széket is szívesen viszünk, hisz tudjuk, hogy munkatársai úgyis irigykedve fogják szemlélni új egészségmegőrző eszközét.

   

Az első napok a SpinaliS-al

Javasoljuk, hogy testét fokozatosan kezdje el hozzászoktatni a SpinaliS rendszerhez: elsőre ne üljön rajta 1-2 óránál többet (váltsa a hagyományos székével), és ezt az időt folyamatosan, napról napra emelje. Szervezetének időre van szüksége. Az első napokban nem ritka az izomláz jelentkezése, hiszen a SpinaliS aktívan dolgoztatja testét.

   

SpinaliS az első hét után

5-10 nap alatt elérheti, hogy teste lassan hozzászokjon a SpinaliS-hoz. Immár egész nap bátran ülhet benne. Az izomláz jelentkezése ebben az időszakban sem furcsa, de dereka, gerince már érzi, hogy új idők köszöntöttek be az ülőmunkában.

   

SpinaliS az első hónapban

Egy hónap alatt már biztosan éreztetni fogja pozitív hatásait a SpinaliS szék: ha voltak korábban derékbántalmai, gerincfájdalmai, azok fokozatosan enyhülni fognak. A SpinaliS-ban való ülés ösztönössé válik, sőt ez lesz a természetes.

   

SpinaliS hosszú távon

Ha egyszer beleszeretett a SpinaliS-ba, figyelmeztetnünk kell rá, hogy nem fog tudni kényelmesen hagyományos székben ülni. Tapasztalataink szerint SpinaliS-ból visszaülni hagyományos székbe kifejezetten negatív élmény, melynek során az ember felismeri, mekkora különbség van az aktív és a passzív ülés között. El sem fogja tudni képzelni, hogyan ülhetett korábban egyszerű székekben.

   

SpinaliS egy életen át

A SpinaliS rendszer nem csak megelőzi és kezeli az ülőmunkával járó mozgásszervi panaszokat. Ezen túlmenően nem fog semmilyen egészségügyi kockázatot okozni, hosszú távon sem. Ma már nem ritkák az 5-10 éves, hibátlanul működő SpinaliS székek, vagyis SpinaliS széket nem 1-2 évre vesz: ez hosszú távú befektetés egészségébe. Hosszú út, mely azzal a kis lépéssel kezdődik, hogy meghozza a döntést: óvja egészségét és kipróbálja a SpinaliS-t.

 

Keressen bennünket bátran!

Forduljon hozzánk próbaigényével vagy vásárlási szándékával az alábbi elérhetőségeinken:

1138 Budapest, Szekszárdi utca 13. (H-P 10-18h)
06-1-272-0480
+36-30-637-5204
ugyfelszolgalat@nietschkft.hu