APOLLO

Elegancia és stílus ötvözve a SpinaliS rendszer minden tudásával. Kényelmes, extrán párnázott háttámla és ülőlap, párnázott karfák.

Az APOLLO egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék. Háttámlája és karfái magasságban állíthatóak, a háttámla dönthető és követi teste mozgását, pontos és kényelmes megtámasztást adva a deréknak. Minőségi Renna műbőr szövetezéssel. Legyen az APOLLO szék irodájának dísze, egészségének őre. Ha Önnek fontos a dizájn, a megjelenés, de szeretné e kettőt kombinálni az aktív üléssel, a SpinaliS APOLLO a legjobb választás! Próbálja ki!

A SpinaliS Apollo egy érdekes, elegáns megjelenésű, extrán párnázott modell. Nemcsak a háttámla részen egyedi a kiképzése (kellemes támaszt adva az ágyéki gerincszakasznak), hanem az ülőfelületen is, ami speciális kényelmet biztosít a medence területén, stabilizálja a medencét.

A mozgó ülőfelület magassága állítható, mint minden fejlettebb SpinaliS modellnél. Nem engedi a helytelen ülést, ezáltal folyamatosan erősíti a hátizomzatot. A hát és karfa rész állítható, hogy a megfelelő magasságban adjon alátámasztást a váll-övnek és ezen keresztül a nyaknak is.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető, a huzat bőr hatású szövet (renna műbőr) több különböző színben rendelhető.

Az APOLLO modell főleg a hölgyek kedvence, ennek ellenére a filigránabb férfiakhoz is passzol.

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

Az APOLLO SpinaliS szék ára: 224.700 Ft (nettó 285.369 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS APOLLO széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az APOLLO modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)