STYLIST

Tökéletes munkaszék SpinaliS rendszerrel, hogy az ülő, vagy félig álló munkát végzőknek se kelljen nélkülöznie az egészséges székeket.

A STYLIST egy SpinaliS rendszerű forgószék. Azért alkották meg, hogy az olyan munkakörökben dolgozókat is el tudják látni egészséges székekkel, mint a fodrászok, a szépségiparban tevékenykedők, recepciósok, stb. Az ülőlap garantálja az aktív ülés rendszerét, a speciálisan kiképzett hátsó szekció pedig deréktámasz és karfa is egyben, mely kényelmi funkciókat lát el. Emelje munkáját új dimenzióba a STYLIST-el. Próbálja ki!

A Spinalis STYLIST fodrászoknak lett fejlesztve, valamint más félig álló/félig ülő munkához.

A SpinaliS STYLIST-ot Szlovénia legjobb fodrászai kívánságára fejlesztették. Sok munkahely követeli meg az egész napos talpon állást. A SpinaliS STYLIST a munkaidő alatt gondoskodik a kényelemről, az egészségről és csökkenti az igénybevételt. Azon felül, hogy a STYLIST típusnak is aktív mozgó ülőfelülete van, mint a többi SpinaliS széknek, kapott még egy különlegesen tervezett ülést az álló és félálló pozíciókhoz. A Spinalis STYLIST ülést úgy tervezték, hogy a használója ne csússzon le róla még akkor sem, ha csak épp hogy az elején ül. A STYLIST-on ülve a gerinc a megfelelő pozícióban van, ezáltal csökkenti a nyomást a porckorongokon és tehermentesíti a lábat.

Anyag: Skay

 

Miért a Spinalis a helyes választás?

  • az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

  • erősíti a hátizmokat

  • megvédi a gerincet az ülés okozta káros hatásoktól

  • hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli jövőért

 

Kockázat nélküli előnyök:

  • Vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonában, irodájában!)

  • Garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

  • Ingyenes házhozszállítás

 

Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

           

 

Az STYLIST SpinaliS szék ára: 175.133 Ft (nettó 137.900 Ft)

 

Keressen bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodájában, otthonában próbálhassa ki a SpinaliS STYLIST széket.

 

Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatja az összes SpinaliS széket, köztük az STYLIST modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

 

A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)