Bojtos Csilla

manuálterapeuta, gyógytornász

Bojtos Csilla 1965 óta foglalkozik gyógytornával, 56 éve kutatja és gyógyítja szenvedélyesen az embereket. 27 évig segített a pácienseken az ORFI-ban, 2000 óta manuálterapeutaként tevékenykedik Budapesten.

Páciensei között volt Bozsik Ivett, Presser Gábor, Gyurta Gergely és Gyurta Dániel is. Számos, a területen tevékenykedő orvost is képzett korábban. 10 éve maga is SpinaliS székben ül, 2021-ben pedig hivatalosan is csatlakozott nagyköveteinkhez.

Hite szerint embereket gyógyít, nem kórtörténeteket, így mindig a páciens beszámolójára és saját megfigyeléseire támaszkodik. Hisz benne, hogy végleges gyógyulásra, nem kezelésre kell törekedni, így általában egyetlen hosszabb alkalommal foglalkozik betegeivel, utána pedig elmagyarázza nekik, hogyan tartósítható a kezelés során elért eredmény.

Az egészségünkkel való törődés egyik fontos eleme például a SpinaliS szék, maga is boldog használója immár 10 éve egy Apollo modellnek. Elmondása szerint a SpinaliS székek biológiai funkcióban tartják a gerincet, ezzel páratlan lehetőséghez juttatva a szervezetet tartós ülőmunka során is.

Vele készült interjúnkat ide kattitva olvashatod el...

Bojtos Csilla
manuálterapeuta, gyógytornász


telefonszáma: 06-1-337-0975


19
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
19 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?