Keleti Miklós

Gerincgyógyító Központ

2003 óta foglalkozom gyógymasszázzsal, energetikai gyógyászattal. Több év klinikai gyakorlattal rendelkezem, dolgoztam magánklinikán és sportmasszőrként is. Munkám során napi szinten találkoztam különböző fájdalmakkal, gerincproblémákkal, azonban a sok év szakmai tapasztalat ellenére pontosan éreztem a gyógymasszázs korlátait.

Sajnos ezen terápiákkal is csak időlegesen, tüneti enyhülést lehet a legnagyobb jó szándékkal is elérni. Régóta keresetem olyan terápiát, mellyel a tünetek valódi kiváltó okát lehet gyógyítani és nem csak enyhíteni azokat.

Ekkor találkoztam a Gerincgyógyító Masszázsterápiával, mely gyökeresen más terápiás módszer a hagyományos masszázsterápiákhoz képest. Számomra is megdöbbentő eredményességgel gyógyítja mindazon súlyos gerincproblémákat is, melyeket a nyugati orvoslás a konzervatív terápiákkal csekély mértékben tud csak tünetileg kezelni.

Örülök, hogy megtaláltam amit kerestem. Meggyógyítani azokat akik hozzám fordulnak segítségért, látni amint arcukon a fájdalom nyomait felváltja az öröm. Nap mint nap nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a pácienseimtől és ez igazi öröm, amiért érdemes gyógyítani.

Keleti Miklós
gyógymasszőr,
gerincgyógyító


TOVÁBB...


19
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
19 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?