Menyhárt Balázs

Gerincgyógyító Központ

1971-ben születtem Debrecenben. Már gyermekkoromban érdekelt a kézrátételes gyógyítás. Édesapám igyekezett inspirálni a fejfájások elmulasztására gyakori sikerrel. Aztán más területekre sodort az élet. Diplomát szereztem és sok év szakmai munka után elkezdtem olyan dolgokkal foglalkozni, tanulni, melyek már régóta foglalkoztattak. További tanulmányok mellett természetgyógyász diplomát szereztem. A gerincproblémák kezelése, gyógyítása nagyon megfogott. Emlékszem 2002 -ben arra az érzésre, amikor abban a pillanatban éreztem, tudtam, nekem ezzel kell foglalkoznom. Nekem ez az utam.

Az emberek jelentős része szenved kisebb-nagyobb gerincproblémáktól és sajnos a korszerű nyugati orvoslás rendszerében nincs hatékony gyógymód ezekre a problémákra. Gerincproblémák gyógyításával 2002 óta foglalkozom. A tanult technikákat, módszereket ötvözve, kiegészítve energetikai gyógyító elemekkel és több tízezer kezelés tapasztalataival egy olyan terápiát szerettem volna kidolgozni, mellyel nagyon hatékonyan és eredményesen lehet a legkülönbözőbb gerincproblémákat meggyógyítani és mindezt a lehető legkevesebb fájdalom árán. Ma már elmondhatom, hogy több mint húsz ezer sikeres kezelés van mögöttem.

Így született meg a Gerincgyógyító Masszázsterápiás kezelés, mint az egyik leghatékonyabb gyógyító módszer és egyben gyakorlatilag közel teljesen fájdalom mentes. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a pácienseimtől, melyek sok erőt adnak és bizonyítják, hogy jó úton járok. Alapvetően maximalista vagyok a munkám terén. Nem szeretem a zsákbamacska típusú terápiákat. Kezeléseim során már az első-, második alkalommal a páciensem jelentős változásokról, javulásokról számolnak be.

Számomra ez a fontos!

A fájdalmakkal, mint tünetekkel soha nem foglalkozom! Kizárólag azok kiváltó okait igyekszem rendbe rakni, meggyógyítani és ha ez sikerül akkor oka fogyottá válik a fájdalom és elmúlik. A kezeléseimnek egy nagyon kellemes mellékhatása, hogy a fájdalmak egészen gyorsan és tartósan elmúlnak. Valódi értéke azonban még a további romlási folyamatok megállításában, a súlyosabb szövődmények, degeneratív elváltozások kialakulásának megakadályozásában rejlik.

Menyhárt Balázs
természetgyógyász,
gerincgyógyító


TOVÁBB...


16
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
16 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?