Pethő Krisztián

a fájdalommentes mozgás szakértője

Pethő Krisztián vagyok, a fájdalommentes mozgás szakértője és egyben a Personal Best Mozgásszervi Rendelő vezetője. Csapatommal a mozgásszervi, kiemelten a csont, izom és ízületi fájdalmak megszüntetéséért, megelőzéséért és korai felismeréséért dolgozunk.

Célunk segíteni a hozzánk fordulókat a fájdalommentes mozgásban, hogy valóban fájdalommentes mindennapokat élhessenek meg. Ennek eszköze egy Magyarországon még kevésbé elterjedt terápiás módszer, az oszteopátia.

Lényege, hogy a fájdalmak kiváltó okának megszüntetése érdekében a testet összefüggésében kell vizsgálni és nézni, mert egy korábbi trauma, serülés, betegség is kihatással lehet a mostani panaszra, vagy a fájdalom kiváltó oka (gyökere) nem onnan indul, ahol helyileg is fáj.

Az oszteopátiás szemlélet segítségével abban tudunk segíteni, hogy különböző hosszabb vagy rövidebb ideje fennálló váll, hát, csípő, derék vagy végtagfájdalmak, sportsérülések esetében, műtét és gyógyszeres kezelés alkalmazása nélkül érjük el a fájdalommentes mozgást.

Ezt egy olyan ügynek tartjuk, amiért nap mint nap érdemes felkelni.

Hosszú távú küldetésünk az oszteopátia oktatásának a magyar oktatási rendszerbe való felvétele, hogy ezért a tudásért ne kelljen Nyugat-Európába utazni, hanem itthon is elérhető legyen a manuális gyógyítás legmagasabb szintje iránt érdeklődők számára.

Mozgásszervíz kezeléseinket az oszteopátián kívül több olyan új XXI. századi módszerrel is kiegészítjük (eszközzel, vagy eszköz nélkül), amivel a gyógyulás időtartamát tudjuk lerövidíteni.

Ha pedig a testet sikeresen megszereltük, vállaljuk a karbantartását. Valljuk, hogy ha fáj megszüntetjük, ha nem, megelőzzük elvet.

Kiemelten fontosnak tartjuk a megelőzést, ezért útjára indítottunk egy munkahelyi környezetben alkalmazott egészségprogramot Gerincbarát Munkahely néven.

A program lényege, hogy a ma már népbetegségnek számító gerincbántalmakat megelőzzük, vagy időben felismerjük és szakértői ellátást biztosítsunk. Három pillért tartunk ebben kiemelten fontosnak: 1) egy Gerincbarát szemlélet kialakítását; 2) pillérként a gerincünk állapotának időszakos felmérését; 3) prevenciós kezelések, vagy eszközök alkalmazását.

A kezelésre itt vagyunk mi Munkahelyi Masszázsterápia vagy Munkahelyi Gerincszervíz módszereinkkel, az eszközökre pedig egy valóban tartós és kipróbált megoldást nyújt a SpinaliS szék alkalmazása.

Mi a SpinaliS szék történetünk úgy indult, hogy egy nagyon kedves ajánlás útján jutottam el Nietschné Gadányi Máriához, akinek hála megismerhettem a SpinaliS széket. Ültem már több százezer forintos székekenis, a SpinaliS szék okozta új élmény mégis egyből magával ragadott. Jó érzés volt egy olyan cégvezetővel találkozni, aki őszintén meg van bizonyosodva az általa képviselt székek hasznosságáról, hiszen ő saját maga is ezt tapasztalta meg. Ezért csodálatos érzés egy olyan termék nagykövetének lenni, ami valóban segít a gerincfájdalmak kialakulásának minimalizálásában!

Hiszünk benne, hogy az egészségbe fektetni megtérülő befektetés, ezért a Nietsch Kft.-vel, mint az irodai ergonómia szakértőivel egy nyelvet tudunk beszélni és jó szívvel tudjuk javasolni rendelőnk vendégei és céges partnereink számára a SpinaliS ülést!

Pethő Krisztián
a fájdalommentes mozgás szakértője


TOVÁBB...


19
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
19 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?