SpinaliS
APOLLO

Elegancia és stílus ötvözve a SpinaliS rendszer minden tudásával. Kényelmes, extrán párnázott háttámla és ülőlap, párnázott karfák.

Az APOLLO háttámlája és karfái magasságban külön is állíthatóak, a háttámla dönthető és követi tested mozgását, pontos és kényelmes megtámasztást adva a deréknak. Minőségi lélegző textilbőr szövetezéssel. Ha neked fontos a dizájn, a megjelenés, de szeretnéd e kettőt kombinálni az aktív üléssel, a SpinaliS APOLLO a legjobb választás! Próbáld ki!

A SpinaliS Apollo egy érdekes, elegáns megjelenésű, extrán párnázott modell. Nemcsak a háttámla részen egyedi a kiképzése (kellemes támaszt adva az ágyéki gerincszakasznak), hanem az ülőfelületen is, ami speciális kényelmet biztosít a medence területén, stabilizálja a medencét.

A mozgó ülőfelület magassága állítható, mint minden SpinaliS modellnél. Nem engedi a helytelen ülést, ezáltal folyamatosan erősíti a hátizomzatot. A hát és karfa rész külön állítható, hogy a megfelelő magasságban adjon alátámasztást a váll-övnek és ezen keresztül a nyaknak is.

Az APOLLO modell főleg a hölgyek kedvence, ennek ellenére a filigránabb férfiakhoz is passzol.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető, a huzat bőr hatású szövet (renna lélegző műbőr) több különböző színben rendelhető.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


Az APOLLO SpinaliS szék ára:
285.369 Ft (nettó 224.700 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS APOLLO széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük az APOLLO modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?