SpinaliS
APOLLO

Elegancia és stílus ötvözve a SpinaliS rendszer minden tudásával. Kényelmes, extrán párnázott háttámla és ülőlap, párnázott karfák.

Az APOLLO háttámlája és karfái magasságban külön is állíthatóak, a háttámla dönthető és követi tested mozgását, pontos és kényelmes megtámasztást adva a deréknak. Minőségi lélegző textilbőr szövetezéssel. Ha neked fontos a dizájn, a megjelenés, de szeretnéd e kettőt kombinálni az aktív üléssel, a SpinaliS APOLLO a legjobb választás! Próbáld ki!

A SpinaliS Apollo egy érdekes, elegáns megjelenésű, extrán párnázott modell. Nemcsak a háttámla részen egyedi a kiképzése (kellemes támaszt adva az ágyéki gerincszakasznak), hanem az ülőfelületen is, ami speciális kényelmet biztosít a medence területén, stabilizálja a medencét.

A mozgó ülőfelület magassága állítható, mint minden SpinaliS modellnél. Nem engedi a helytelen ülést, ezáltal folyamatosan erősíti a hátizomzatot. A hát és karfa rész külön állítható, hogy a megfelelő magasságban adjon alátámasztást a váll-övnek és ezen keresztül a nyaknak is.

Az APOLLO modell főleg a hölgyek kedvence, ennek ellenére a filigránabb férfiakhoz is passzol.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető, a huzat bőr hatású szövet (renna lélegző műbőr) több különböző színben rendelhető.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


Az APOLLO SpinaliS szék ára:
285.369 Ft (nettó 224.700 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS APOLLO széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük az APOLLO modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek17
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?