SpinaliS
BASIC

A legkisebb SpinaliS szék lesz a legnagyobb segítséged az egészségesen végzett irodai munkában. Minden SpinaliS alapja: a BASIC.

Az BASIC egy SpinaliS rendszerű irodai forgószék, mely az első volt a sorozatgyártott SpinaliS székek között, ám azóta is az egyik legnépszerűbb modell, így árusítása folyamatos. Immár Magyarországon is kipróbálhatod, megvásárolhatod! Tegyél egy próbát a BASIC SpinaliS székkel, és ismerd meg képességeit! Aktív ülést biztosító ülőlap, állítható, extra párnázott hátlap és karfák, minőségi fém alkatrészek, parkettagörgők. Próbáld ki!

Az aktív ülés a Spinalis BASIC modellel kezdődik. A mozgó ülőfelület magassága állítható. Az ülés pontosan követi a mozgásod, elősegítve a helyes testtartásban való munkavégzést. A háttámla extrán párnázott, így a használója kellemes támaszt érez az ágyéki gerinc szakaszon. A támla veled együtt mozog és irányítja az ülést. A háttámla és a karfa független az ülőfelülettől, így lehetőség van annak beállítására.


Miért válaszd a BASIC-et?

A SpinaliS termékcsaládban a BASIC volt az első modell, így a típus története immár lassan 20 évre nyúlik vissza. A BASIC a SpinaliS székek megbízhatóságának szimbóluma és bizonyítéka is egyben, hiszen ma már nem ritkák az évtizednél is idősebb BASIC-székek, melyek még mindig hibátlanul üzemelnek. Az egészségmegőrző BASIC hordozza a SpinaliS rendszer összes képességét és pozitív tulajdonságát és használók tízezreinek gerincére és mozgásszervére vigyázott már - és még fog is sokáig!

A SpinaliS BASIC modellt leggyakrabban kisméretű urak, gyerekek, filigrán hölgyek választják, főleg otthonra.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető több különböző színben. Az aktuális színpalettáról ide kattintva tájékozódhatsz. Lélegző textilbőrrel van borítva, melynek tapintása nagyon kellemes.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A BASIC SpinaliS szék ára:
216.027 Ft (nettó 170.100 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS BASIC széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a BASIC modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 24 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek24
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
24 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?