SpinaliS
DENT

Tökéletes mobilitás és a munkavégzés száz százalékos hatékonysága az egészségügyben dolgozóknak is.

A DENT-et kifejezetten az egészségügyben dolgozóknak fejlesztették ki, így fogászok, fogtechnikusok, szemészek fogják a legjobban szeretni, de bármilyen más hasonló precíziós munka ellátásában hatalmas segítséget jelenthet. Az ülőlap biztosítja az aktív ülést, a deréktámaszként is szolgáló hátsó rész pedig körülöleli a derekat és egyben kartámla is, mely magasságban állítható. Próbáld ki!

Miközben mások egészségére vigyázol, őrizd meg sajátodat is SpinaliS rendszerű székekkel!

A SpinaliS DENT speciális munkára lett fejlesztve (fogorvos, fogtechnikus, szemész, elektroműszerész….stb.), ahol fontos a beteg vagy a munkafelület fölé hajolni, fenntartva a maximális mobilitást.

A karfaként is szolgáló gerinctámasz és az ülés külön is mozognak, hogy az általánostól eltérő testhelyzetekben (pl.: páciens kezelése) is kényelmet biztosítson.

Az alap modell króm vázzal rendelhető lábtartó gyűrűvel, amin a lábakat lehet pihentetni. Az aktuális színpalettáról ide kattintva tájékozódhatsz. Huzata különleges anyagból készül, a steril egészségügyi követelményeknek is megfelel. A SpinaliS DENT modell Uni ENI SO 9002 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Anyag: antibakteriális anyag.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A DENT SpinaliS szék ára:
411.480 Ft (nettó 324.000 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS DENT ergonomikus széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a DENT modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?