SpinaliS
DENT

Tökéletes mobilitás és a munkavégzés száz százalékos hatékonysága az egészségügyben dolgozóknak is.

A DENT-et kifejezetten az egészségügyben dolgozóknak fejlesztették ki, így fogászok, fogtechnikusok, szemészek fogják a legjobban szeretni, de bármilyen más hasonló precíziós munka ellátásában hatalmas segítséget jelenthet. Az ülőlap biztosítja az aktív ülést, a deréktámaszként is szolgáló hátsó rész pedig körülöleli a derekat és egyben kartámla is, mely magasságban állítható. Próbáld ki!

Miközben mások egészségére vigyázol, őrizd meg sajátodat is SpinaliS rendszerű székekkel!

A SpinaliS DENT speciális munkára lett fejlesztve (fogorvos, fogtechnikus, szemész, elektroműszerész….stb.), ahol fontos a beteg vagy a munkafelület fölé hajolni, fenntartva a maximális mobilitást.

A karfaként is szolgáló gerinctámasz és az ülés külön is mozognak, hogy az általánostól eltérő testhelyzetekben (pl.: páciens kezelése) is kényelmet biztosítson.

Az alap modell króm vázzal rendelhető lábtartó gyűrűvel, amin a lábakat lehet pihentetni. Az aktuális színpalettáról ide kattintva tájékozódhatsz. Huzata különleges anyagból készül, a steril egészségügyi követelményeknek is megfelel. A SpinaliS DENT modell Uni ENI SO 9002 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Anyag: antibakteriális anyag.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!

              


A DENT SpinaliS szék ára:
411.480 Ft (nettó 324.000 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS DENT ergonomikus széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a DENT modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.

Éppen 14 jelentkező vár próbaszékre saját irodájába, otthonába. Te is kérsz egyet?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű székek14
jelentkező vár éppen SpinaliS próbaszékre saját irodájába, otthonába.

Jelentkezz te is, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!