SpinaliS
ERGONOMIC

Az ERGONOMIC a gazdaságos SpinaliS megoldás. Tervezése során a teljes SpinaliS élményt szem előtt tartva alakítottuk ki kedvező árát.

A teljes széket magasságban állíthatod, a háttámla és a karfák a magasságállításon kívül fix pozícióban vannak. Hálós kialakításának hála nyáron is komfortos. Az ülőlap garantálja az aktív ülést, a párnázott felületű karfák pedig a vállak és a nyak terhelését csökkentik. A költségvetését sem terheli meg túlzottan, cserébe egészséged őre lesz. Próbáld ki!

Spinalis ERGONOMIC:
a SpinaliS termékcsalád új, hálós modellje. Dinamikus és egészséges.

Az ERGONOMIC kedvező árát annak köszönheti, hogy háttámlája és karfái rögzítettel, így a teljes szék magasságában állítható. Alakja és karaktere több éves mérnöki munka tapasztalatainak eredménye: úgy alkották meg, hogy számodra is kényelmes legyen. Különböző színkombinációkban érheted el, fekete vázzal.


Építs az egészségedre – ülj a SpinaliS ERGONOMIC-ra!

Ha nem hiszed, hogy megéri az egészséges DpinaliS ERGONOMIC székbe fekteted, gondoljon bele, hogy mire áldoznál szívesebben? Egy évtizedes egészségmegőrző gerinckoncepcióra, mely fájdalommentességet garantál és nem okoz semmilyen mozgásszervi megbetegedést, vagy évek múltán a hagyományos székekben töltött ülőmunka okozta fájdalmak enyhítésére, a gerincgyógyászra, rosszabb esetben pedig a gerincsérv járulékos költségeire? Olvass utána cikkünkben, miért éri meg a SpinaliS.

Anyaga: lélegző renna textilbőr és háló kombinációja

Színek: az aktuális színpalettáról ide kattintva tájékozódhatsz


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


Az ERGONOMIC SpinaliS szék ára:
175.133 Ft (nettó 137.900 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS ERGONOMIC széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük az ERGONOMIC modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?