SpinaliS
NAVIGATOR

Sugározz erőt és stílust a SpinaliS NAVIGATOR segítségével, mely reprezentációd nagyszerű eleme és egészséged őre lesz.

Az NAVIGATOR magas háttámlájának köszönhetően nem csak kényelmes ülést biztosít, de megjelenése is igen elegáns, így irodád büszkesége lesz. Mutasd meg a NAVIGATOR-al, hogy stílusosan, de kényelmesen, egészséged óvva végzed munkádat. A háttámla követi derekad mozgását, a karfákkal együtt pedig magasságban állítható. Próbáld ki!

A NAVIGATOR elegánsan alkalmazkodik gerincedhez.

A SpinaliS NAVIGATOR-nak magas háttámlája van, microfibra huzatba öltöztetve, aminek hasonlóan minőségi megjelenése van, mint az Alcantara szövetnek. Sugározz ezzel a székkel eleganciát, legyen reprezentációd eleme!


Miért érdemes a NAVIGATOR-t választanod?

A SpinaliS NAVIGATOR irodaszék magas háttámlája miatt nagyon népszerű a férfiak, valamint a magas hölgyek körében. Hasonlóan párnázott a háttámla része, mint az APOLLO modellnek. Mint minden SpinaliS szék, ez sem engedi a helytelen ülést: a mozgó ülőfelület a helyes ülésre ösztönöz és követi a használó mozgását. Az ülés ugyanúgy állítható, mint a hát- és kartámla.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető microfibra huzattal, mely Alcantara megjelenést biztosít. Az aktuális színpalettáról ide kattintva tájékozódhatsz.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A NAVIGATOR SpinaliS szék ára:
316.205 Ft (nettó 248.980 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS NAVIGATOR széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a NAVIGATOR modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?