SpinaliS
PILOT

A SpinaliS család kifejezetten vezetőknek szánt darabja az egészség és erő szimbóluma lesz az irodádban.

A krómozott és fekete vázzal egyaránt rendelhető PILOT a legjobb főnöki szék, amit valaha alkottak: különleges kialakítású háttámlája és elegáns formái lenyűgözik a szemlélőt, miközben téged az aktív ülés rendszere egészségesen tart - akár a napi több órás ülőmunka során. Elegancia, erő és egészség: ez a Pilot. Ha úgy érzed, egymásra találtatok, végre a tied lehet. Próbáld ki!


Válassz vezetésedhez illő társat

A vezetés legmagasabb foka a példamutatás. A Pilottal végre bárkinek megmutathatod, hogy nem csak a kemény, de a hatékony munkát is szereted. Miközben te sikerre viszed és megvalósítod álmaidat, a Pilot valódi segítséget fog nyújtani neked, hogy egészségedet is megőrizhesd. A cél felé vezető úton csak azt áldozd fel, amit feltétlenül szükséges, gerinced és derekad épségét viszont óvd meg a Pilottal.


Reprezentáció a legmagasabb fokon

Ha már te is unod a kényelmetlen, szokványos bőr főnöki fotelek látványát és hangulatát, itt az ideje, hogy kipróbálj valami mást. Nyűgözd le tárgyalópartnereidet a Pilottal, melyhez foghatót még garantáltan nem láttak. Ültesd őket székedbe, hogy megérthessék, valóban innovatív és újító szemlélettel járod az utadat, de emellett stílusod is van.

A Pilot elérhetőségéről érdeklődj kollegáinknál.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A PILOT SpinaliS szék áráról érdeklődj kollegáinknál.Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a PILOT széket.A SpinaliS Pilot vezetői forgószék hazai elérhetőségéről érdeklődj kollegáinknál. Kapcsolati adatainkat ide kattintva érheted el.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?