SpinaliS
PILOT

A SpinaliS család kifejezetten vezetőknek szánt darabja az egészség és erő szimbóluma lesz az irodádban.

A krómozott és fekete vázzal egyaránt rendelhető PILOT a legjobb főnöki szék, amit valaha alkottak: különleges kialakítású háttámlája és elegáns formái lenyűgözik a szemlélőt, miközben téged az aktív ülés rendszere egészségesen tart - akár a napi több órás ülőmunka során. Elegancia, erő és egészség: ez a Pilot. Ha úgy érzed, egymásra találtatok, végre a tied lehet. Próbáld ki!


Válassz vezetésedhez illő társat

A vezetés legmagasabb foka a példamutatás. A Pilottal végre bárkinek megmutathatod, hogy nem csak a kemény, de a hatékony munkát is szereted. Miközben te sikerre viszed és megvalósítod álmaidat, a Pilot valódi segítséget fog nyújtani neked, hogy egészségedet is megőrizhesd. A cél felé vezető úton csak azt áldozd fel, amit feltétlenül szükséges, gerinced és derekad épségét viszont óvd meg a Pilottal.


Reprezentáció a legmagasabb fokon

Ha már te is unod a kényelmetlen, szokványos bőr főnöki fotelek látványát és hangulatát, itt az ideje, hogy kipróbálj valami mást. Nyűgözd le tárgyalópartnereidet a Pilottal, melyhez foghatót még garantáltan nem láttak. Ültesd őket székedbe, hogy megérthessék, valóban innovatív és újító szemlélettel járod az utadat, de emellett stílusod is van.

A Pilot elérhetőségéről érdeklődj kollegáinknál.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A PILOT SpinaliS szék áráról érdeklődj kollegáinknál.Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a PILOT széket.A SpinaliS Pilot vezetői forgószék hazai elérhetőségéről érdeklődj kollegáinknál. Kapcsolati adatainkat ide kattintva érheted el.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek17
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?