SpinaliS
SPIDER

Vagány SpinaliS szék a mozgalmas életet élőknek, hogy ne csak az ülés legyen aktív, de a megjelenés is! Alkoss egyedit egy valóban egyedülálló székben!

A SPIDER-t felruházták a SpinaliS aktív ülést biztosító rendszerének minden elemével: ülőlapja dinamikusan mozog, így vesz rá minket az egészséges testtartásra, háttámlája és karfái pedig magasságban külön állíthatóak. Felületének kialakítása, párnázata igazán dinamikus, sportos megjelenést kölcsönöz neki a maximális ergonómiai faktor biztosítása mellett. Próbáld ki!

A SpinaliS SPIDER életre kelti környezetét futurisztikus megjelenésével. Legyen szó nyílt terekben található munkahelyekről vagy egy zárt irodáról, a SpinaliS SPIDER minden környezetben magára vonja a figyelmet. Ne csak egészségesen ülj, adj a stílusra is!


Miért válaszd a SPIDER-t?

Az aktív ülőfelület kiegészül az állíthatósággal, valamint az ülőlap párnázottsága extra kényelmet biztosít. A SpinaliS SPIDER Alcantara ésmicrofibra anyagok kombinációja, ami nagyon egyedi, elegáns külsőt biztosít, nem beszélve a tapintásáról. A SpinaliS székek közül a SPIDER-nek van a legnagyobb ülő- és hátfelülete, így a kényelem minden helyzetben garantált, miközben az egészséges ülés is kötelező funkció.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető több különböző színben. Az aktuális színválasztékról ide kattintva tájékozódhatsz. Anyag: alcantara és szövet.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A SPIDER SpinaliS szék ára:
391.922 Ft (nettó 308.600 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS SPIDER széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a SPIDER modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?