SpinaliS
SPIDER

Vagány SpinaliS szék a mozgalmas életet élőknek, hogy ne csak az ülés legyen aktív, de a megjelenés is! Alkoss egyedit egy valóban egyedülálló székben!

A SPIDER-t felruházták a SpinaliS aktív ülést biztosító rendszerének minden elemével: ülőlapja dinamikusan mozog, így vesz rá minket az egészséges testtartásra, háttámlája és karfái pedig magasságban külön állíthatóak. Felületének kialakítása, párnázata igazán dinamikus, sportos megjelenést kölcsönöz neki a maximális ergonómiai faktor biztosítása mellett. Próbáld ki!

A SpinaliS SPIDER életre kelti környezetét futurisztikus megjelenésével. Legyen szó nyílt terekben található munkahelyekről vagy egy zárt irodáról, a SpinaliS SPIDER minden környezetben magára vonja a figyelmet. Ne csak egészségesen ülj, adj a stílusra is!


Miért válaszd a SPIDER-t?

Az aktív ülőfelület kiegészül az állíthatósággal, valamint az ülőlap párnázottsága extra kényelmet biztosít. A SpinaliS SPIDER Alcantara ésmicrofibra anyagok kombinációja, ami nagyon egyedi, elegáns külsőt biztosít, nem beszélve a tapintásáról. A SpinaliS székek közül a SPIDER-nek van a legnagyobb ülő- és hátfelülete, így a kényelem minden helyzetben garantált, miközben az egészséges ülés is kötelező funkció.

Az alap modell fekete vázzal rendelhető több különböző színben. Az aktuális színválasztékról ide kattintva tájékozódhatsz. Anyag: alcantara és szövet.


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A SPIDER SpinaliS szék ára:
391.922 Ft (nettó 308.600 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS SPIDER széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a SPIDER modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek17
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?