SpinaliS
STYLIST

Tökéletes munkaszék SpinaliS rendszerrel, hogy a félig álló munkát végzőknek se kelljen nélkülöznie az egészséget.

A STYLIST egy SpinaliS rendszerű forgószék. Azért alkották meg, hogy az olyan munkakörökben dolgozókat is el tudják látni egészséges székekkel, mint a fodrászok, a szépségiparban tevékenykedők, recepciósok, stb. Az ülőlap garantálja az aktív ülés rendszerét, a speciálisan kiképzett hátsó szekció pedig deréktámasz és karfa is egyben, mely kényelmi funkciókat lát el. Emeld munkáját új dimenzióba a STYLIST-el. Próbáld ki!

A Spinalis STYLIST fodrászoknak lett fejlesztve, valamint más félig álló/félig ülő munkához.

A SpinaliS STYLIST-ot Szlovénia legjobb fodrászai kívánságára fejlesztették. Sok munkahely követeli meg az egész napos talpon állást. A SpinaliS STYLIST a munkaidő alatt gondoskodik a kényelemről, az egészségről és csökkenti az igénybevételt. Azon felül, hogy a STYLIST típusnak is aktív mozgó ülőfelülete van, mint a többi SpinaliS széknek, kapott még egy különlegesen tervezett ülést az álló és félálló pozíciókhoz. A Spinalis STYLIST ülést úgy tervezték, hogy a használója ne csússzon le róla még akkor sem, ha csak épp hogy az elején ül. A STYLIST-on ülve a gerinc a megfelelő pozícióban van, ezáltal csökkenti a nyomást a porckorongokon és tehermentesíti a lábat.

Anyag: skay


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A STYLIST SpinaliS szék ára:
175.133 Ft (nettó 137.900 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS STYLIST széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a STYLIST modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 14 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?