SpinaliS
STYLIST

Tökéletes munkaszék SpinaliS rendszerrel, hogy a félig álló munkát végzőknek se kelljen nélkülöznie az egészséget.

A STYLIST egy SpinaliS rendszerű forgószék. Azért alkották meg, hogy az olyan munkakörökben dolgozókat is el tudják látni egészséges székekkel, mint a fodrászok, a szépségiparban tevékenykedők, recepciósok, stb. Az ülőlap garantálja az aktív ülés rendszerét, a speciálisan kiképzett hátsó szekció pedig deréktámasz és karfa is egyben, mely kényelmi funkciókat lát el. Emeld munkáját új dimenzióba a STYLIST-el. Próbáld ki!

A Spinalis STYLIST fodrászoknak lett fejlesztve, valamint más félig álló/félig ülő munkához.

A SpinaliS STYLIST-ot Szlovénia legjobb fodrászai kívánságára fejlesztették. Sok munkahely követeli meg az egész napos talpon állást. A SpinaliS STYLIST a munkaidő alatt gondoskodik a kényelemről, az egészségről és csökkenti az igénybevételt. Azon felül, hogy a STYLIST típusnak is aktív mozgó ülőfelülete van, mint a többi SpinaliS széknek, kapott még egy különlegesen tervezett ülést az álló és félálló pozíciókhoz. A Spinalis STYLIST ülést úgy tervezték, hogy a használója ne csússzon le róla még akkor sem, ha csak épp hogy az elején ül. A STYLIST-on ülve a gerinc a megfelelő pozícióban van, ezáltal csökkenti a nyomást a porckorongokon és tehermentesíti a lábat.

Anyag: skay


Miért a Spinalis a helyes választás?

az egyetlen irodaszék-rendszer a piacon, ami engedi az ülés közbeni aktív mozgást

erősíti a hátizmaidat, megvédi a gerincedet az ülés okozta káros hatásoktól

hosszú távú befektetés egy fájdalom nélküli, egészségesebb jövőbe


Kockázat nélküli előnyök:

vásárlás előtt: ingyenes próbalehetőség (akár otthonodban, irodádban!)

garancia: élettartam-garancia minden részre (kivéve a kárpit)

ingyenes házhozszállítás a rendelés értékétől függetlenül


Vásárolhatod Egészségpénztárra is!

A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A STYLIST SpinaliS szék ára:
175.133 Ft (nettó 137.900 Ft)Keress bennünket, hogy személyesen bemutatótermünkben, vagy saját irodádban, otthonodban próbálhasd ki a SpinaliS STYLIST széket.Az Irodabutik webáruházában kényelmesen, gyorsan megvásárolhatod az összes SpinaliS széket, köztük a STYLIST modellt is, a gyártó által kínált összes változatban.Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?


A SpinaliS székek a következő szabványok szerint vannak tervezve és gyártva: EN 1335-1, EN 1335-2, EN 1335-3. A EN 1335-2 szabvány szerint, a szék B osztályba van besorolva. A SpinaliS szabadalmi oltalom alatt áll. (PATENT-SI-20508, pat.pend.-PCT/S100/00033TUV-AMHF/SF-1/02-03202.)

SpinaliS rendszerű gerinckímélő székek17
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?