Oszd meg másokkal is:


2020 színe a kék - Spinalisban is

Bár sokan a zöldet várták, mivel mostanában igen nagy a környezetvédelem szerepe a közgondolkodásban, a Pantone mégis a Classic Blue mellett döntött, amikor kiválasztotta az év színét. A SpinaliS székek pedig úgy olvadnak bele e gondolatba, mint patak a folyóba, amikor találkoznak.



A Pantone 1962 óta működik és joggal mondhatjuk, hogy forradalmasította a színekkel kapcsolatos gondolkodást mind a tervezés, mind pedig az ipar területén. Ők társítottak először egységes kódokat a különböző árnyalatokhoz, ezzel teremtve meg a pontos megjelöléseket. Mindez később nagy hatással volt a nyomdaipar, a divat és a grafika területén is.

2020 hivatalos színe a Classic Blue (19-4052) lett, ami tetszik vagy sem, de biztosan nagy hatással lesz az idén tervezett belső terekre és irodákra. A Classic Blue visszafogott eleganciája nyugalmat és békét áraszt, így a munkahelyeken egyébként is kiváló választás lehet. Mi pedig ehhez igazodunk!


SpinaliS székeink közül a legtöbb elérhető kék színben is.


Az ERGONOMIC fekete hálós háttámlával és több színben választható lélegző textilbőrrel vár téged, a színpalettán pedig természetesen ott a kék is. A karfák kárpitozása minden esetben követi az ülőlap színét

Az alap élénk kék színhez már tavaly csatlakozott egy sokkal mélyebb, sötétebb kék árnyalat is, ami szintén igen kedvelt lett, mert a pasztelesebb színekkel operáló terekbe is kiválóan illeszkedik.




A HACKER szintén rendelhető élénkebb kék és sötétkék lélegző textilbőrrel, és itt a háttámla közepén húzódó kárpitozott sáv is követi az ülőlap és a karfák színválasztását.

A tavalyi évtől az igazi ínyencek extra színekben is választhatják, emellett az extra változat vázszíne a klasszikus fekete helyett lehet fényes krómozott is.




Az APOLLO szintén textilbőrös kárpitozással készül, és az előzőekhez hasonlóan a sima kék mellett sötétkék színben is elérhető (a hátlapot, a karfákat és az ülőlapot is azonos színnel készítjük).

Az extra változatában nála is felfedezhetőek új színek, akár élénk almazöld vagy lila árnyalatban is.




A SPIDER alapszínei között mindig ott volt a kék, és ez idén sem változik: a newtex kárpitnak hála nem csak szép, de tartós is lesz. Ahogy a képen is láthatod, nem csak a szék formája, de a kárpitozás kialakítása sem mindennapi.

A három színhez (kék, piros vagy fekete) már krómozott vázat is rendelhetsz, ha a fekete nem tetszik.




A NAVIGATOR, a SpinaliS székcsalád vezetői/főnöki széke, és igen kellemes tapintású Alcantara szövettel készül. Ennek színpalettáján szintén megtalálod a világos és a sötétkék kombinációt.

A Navigator extra változata nem csak plusz színeket hoz számodra, de a vázszínt is változtathatod fekete és króm között




Természetesen a másik két igen kedvelt SpinaliS modellünk, a SMART és a BASIC is rendelhetőek kék színekben.

Keress bennünket, ha szeretnéd megnézni vagy kipróbálni személyesen is székeinket!

Ezek is tetszeni fognak:



17
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?