Oszd meg másokkal is:


Új év, új SpinaliS színek!

(Sz)ép testben (sz)ép lélek - vagyis ne csak egészséges, de mutatós is legyen a SpinaliS-od! Prémium kárpitválasztékunk új árnyalatokkal bővül, hogy a te irodádban vagy dolgozószobádban is tökéletesen mutasson házi gerincgyógyász széked.

A modellpaletta egyik legkedveltebb széke, az Ergonomic prémium renna lélegző textilbőrrel folytatja harcát az egészséges és boldog munkanapokért. A színpalettán megjelent - közkívánatra - a szürke, valamint a sötétkék szín. A háttámla hálója továbbra is minden esetben fekete, ehhez illeszkedik az ülőlap és a karfák színazonos kárpitozása.


A legnagyobb példányszámban eladott Hacker szék is kapott új árnyalatokat, mégpedig a sötétkék színt, a barnát, illetve a korábbi zöld helyett egy érettebb, mélyebb árnyalatot. Ezt a széket is prémium lélegző textilbőrrel kárpitozzuk, és nem csak a karfák és az ülőlap, de a háttámla középső sávja is minden esetben színazonos.


Az Apollo a karcsú vonalak kedvelőinek szintén három új színnel, a mély érett zölddel, a barnával és a sötétkékkel bővült, emellett természetesen rendelhető narancs, piros, bordó, jazzkék, szürke és fekete színben is.


A Navigator az igazi vezetők széke, akik az egészségtudatosságban is ugyanolyan határozottak, mint az irányításban. Ők az eddig elérhető szürke, fekete, piros, barna és jazzkék szín mellé szintén választhatják a sötétkék árnyalatot. Minden színt prémium, bársony tapintású kopásálló dinamica kárpitból készítünk.


A Spider szék kárpitozása a legtrükkösebb, hiszen itt két féle anyagot használunk az ergonomikusan kiképzett, extra széles ülőlaphoz és háttámlához. A newtex és az alcantara párosa egyszerre kényelmes, kellemes tapintású, és élénk színeket eredményez. Piros, jazzkék és fekete színben is hazaviheted!


A Basic lélegző renna textilbőrrel készül, és az eddigi piros, narancs, bordó, fekete, szürke és kék mellett immár ez is rendelhető az új, sötétzöld árnyalattal, illetve barna és sötétkék színben is.


Az extrém kinézetű nyeregszék, a Rodeo az eddig is elérhető piros és fekete lélegző renna textilbőr mellett már szürke színben is a rendelkezésedre áll.


A Smart háttámla nélküli, deréktámaszos SpinaliS szék renna lélegző textilbőr kárpitpalettája bővült a sötétkék, a barna és egy új zöld árnyalatával.


A kifejezetten egészségügyi területre, elsősorban fogorvosok számára tervezett Dent szék törtfehér és sötétkék színben lehet a tied. Mindkét kárpit polaris antibakteriális lélegző textilbőr, így könnyen tisztán tartható.


A Stylist a szépségszalonok, fodrászatok sztárja és azokon a helyeken használják, ahol nem csak beszélnek az egészségről, de tesznek is érte. Glamour kopásálló, fényes, mégis mintázott felületű designkárpitja fekete színben érhető el.


Új színeinket nem csak a weben, de bemutatótermünkben is bármikor megnézheted, hogy valós fényviszonyok között is meggyőződhess árnyalataikról, valamint saját kezeddel is érezhesd tapintásukat, textúrájukat.


Örömmel jelentjük be, hogy a fenti színeken túl még idén várhatóak további extra árnyalatok! Töltsd le ingyenes PDF tudásanyagunkat, hogy később érthesíthessünk újdonságainkról!


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Keress bennünket, ha szeretnéd kipróbálni személyesen is, akár egy hétig, ingyenesen a SpinaliS székeket!

Ezek is tetszeni fognak:



17
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?