Oszd meg másokkal is:


"Az a baj a SpinaliS-al,
hogy nem 5 évvel ezelőtt kezdtem használni..."

Időről időre olyan mondatokkal ajándékoznak meg minket SpinaliS vásárlóink, amik sokkal jobban kifejezik, mit szeretnénk mondani - pusztán azért, mert a legrelevánsabb helyről érkeznek: a SpinaliS székek boldog tulajdonosaitól.


Gyakran így történik...

Ha ezt a cikket olvasod, feltételezzük rólad, hogy tudatosan állsz az egészségedhez, hiszen rátaláltál a SpinaliS székekre, és érdekel, mitől olyan hatékonyak. Az is lehet, hogy több cikkünket is elolvastad már a témáról.

Van azonban olyasmi, amiről eddig még nem írtunk. Kényes témának érezheted, de mi szívesen beszélünk róla: mi akadályoz meg abban, hogy ma válts egy SpinaliS székre?



Összeszedtünk pár olyan helyzetet, amivel kollégáink az utóbbi években találkoztak. Néha nem is hinnéd, mi áll egy-egy egészségtudatos döntés hátterében.


Kifogások, amik fájdalmat fognak okozni

Tetszik vagy sem, de minél később váltasz aktív ülést garantáló székre, gerinced, porckorongjaid és derekad állapota annál rosszab lesz. Akkor is, ha ezt ma még nem érzed, mert nincsenek fizikai tüneteid.


"Az a baj a SpinaliS-al, hogy nem 5 évvel ezelőtt kezdtem használni..."

A cikk címében is idézett (egyébként szívünknek kifejezetten kedves) vásárlói visszajelzés tökéletesen rámutat egy alapvető problémára: ma Magyarországon vitamint eladni a legnehezebb. Látszólag ennek semmi köze a SpinaliS székekhez és az egészséges üléshez, valójában azonban ugyanarról a jelenségről van szó: kevésbé vagyunk egészségtudatosak és nem szánunk időt és energiát a prevencióra.

Ezzel a kifogással csak akkor tudunk kezdeni valamit, ha benned már felmerült az igény arra, hogy 20-30-40 éves távlatban is garantáld magadnak az egészséges munkavégzést. Ha viszont ez megvan, akkor számtalan cikkünk és kollégáink személyesen is szívesen segítenek a tökéletes megoldás megtalálásában.


"Megvenném én a SpinaliS-t, de drága..."

Mind között a leggyakoribb kifogás az egészsége ellen, ugyanakkor ennek van a legkevesebb valóságalapja. Részletesen kiszámoltuk már egy másik cikkünkben, hogy miért nem drága a SpinaliS, sőt miért éri meg sokkal jobban, mint egy hagyományos szék.

Nem szeretnénk itt részletesen belemenni, de a dolog lényege az, hogy míg a SpinaliS székek szinte 100%-ban fém szerkezete élettartam-garanciás, megspórol neked rengeteg időt, amit új szék beszerzésével vagy szervizeléssel töltenél, emellett természetesen sok-sok derékfájós órától, táppénztől és kellemetlenségtől is megszabadít.

Ha mindehhez hozzátesszük azt is, hogy egészségpénztárra is megvásárolhatod 100% támogatással bármelyik egészséges SpinaliS széket, az már szinte teljes pályás támadásnak hat.


"Sosem fizetne ki egy SpinaliS-t a főnököm/cégem..."

Tudjuk, hogy a hazai vezetők nagy része nem tervez hosszabb távon kollégái egészségével (sajnos). Tudjuk viszont azt is, hogy van egy egyre növekvő tábor, akiket érdekel, mennyit spórolhatnak dolgozóik egészségével a cégnek.

Ők pontosan kiszámolják, hogy egy évtizedekre vásárolt egészséges szék, ami önmagában is költséghatékonyabb, mint 2-3 évente váltogatni a klasszikus forgószékeket, rengeteg pénzt jelent a cégnek, hiszen a dolgozók nem fognak derékfájás, gerincsérv és egyéb jelentkező tünetek/betegségek miatt táppénzre menni, és munkaidejükben is hatékonyabbak lesznek.

Ezek könnyen számszerűsíthető tények, csupán tudatos tervezésre van szükség ahhoz, hogy belássuk őket. Egyre több a pozitív példánk ezen a téren.


"Mit szólnának a kollegáim, ha ilyen drága széket kapnék?"

Szinte hihetetlen, de sokszor az tartja vissza a derékfájdalmakkal már rendelkező dolgozókat attól, hogy SpinaliS-t vegyenek (vagy kapjanak munkáltatójuktól), hogy mit szólnának ehhez a munkatársaik.

Erre van egy borzasztóan egyszerű és ingyenes megoldásunk, ami 100%-ban beválik: bármikor kérhetsz tőlünk ingyenes, több napra szóló helyszíni próbaszéket. Csak arra vigyázz, hogy a korábban szkeptikus kollégák meg fognak őrülni a SpinaliS-ért, és gyorsan megtapasztalják majd, miért éri meg a legfontosabb munkaeszközbe fektetni.

Mert nem a laptopod, nem a programjaid és nem a kocsid a legfontosabb munkaeszközeid. Napod javát székben töltöd, ez felel az egészségedért, így nem lehet olyan kifogás, ami megakadályozzon abban, hogy a legjobbat szerezd meg belőle.


Szeretnénk egyszer a te véleményedet is tolmácsolni, ezért reméljük, mielőbb teszel egy próbát a SpinaliS-al.

Munkatársaink várnak téged a Szekszárdi utca 13. szám alatti bemutatótermünkben hétköznapokon 10 és 18 óra között, hogy megmutassák, mire képes a SpinaliS a gyakorlatban.


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 22 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ha próbaszék-igénylést szeretnél leadni, ezen az oldalon tájékozódhatsz bővebben.



22
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
22 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?