Oszd meg másokkal is:


Az összes SpinaliS egy helyen kipróbálható

Megígértük és így is lett! Új bemutatótermünkben az összes SpinaliS modell, azaz mind a 11 típus, beleértve a Pilotot is, személyesen is tesztelhető.Bár a SpinaliS modellek alapelve ugyanaz (garantálni az aktív ülést), mégis kialakításban és dizájnban sok különbség van közöttük. Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy személyesen is tesztelhesd őket.

Az országban eddig nem láthattál kiállítva Pilotot. Ez a SpinaliS székek között a vezetői csúcsmodell, és most elhoztuk neked. Természetesen másik főnöki SpinaliS modellünk, a Navigator is helyet kapott mellette.

Itt van még a három legnépszerűbb, a Hacker, az Ergonomic és az Apollo is. Ezeket jellemzően azoknak javasoljuk, akik naponta akár 8-12 óra irodai munkát is végeznek, hiszen a SpinaliS székekben időkorlát nélkül tudsz igazán egészségesen ülni.

A speciális megoldások és szakterületek sem maradnak SpinaliS nélkül: a Smart mellett a fogorvosoknak szánt Dent, a kozmetikusoknak és fordárszoknak tervezett Stylist és a nyereg alakú kiképzéssel rendelkező Rodeo is tesztelhető.

Új, Béke úti bemutatótermünkben kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy az összes modellt egyszerre, egy időben megnézhesd és ülhess is rajtuk, hiszen a próba minden esetben a legfontosabb. Természetesen pár órányi ülés alapján nem lehet eldönteni, melyik lesz életed legjobb széke, ezért a bemutatótermi próba mellett továbbra is él otthoni vagy irodai, kötelezettségmentes, több napos próbalehetőségünk is.

Sokszor kérdezitek tőlünk, hogy miben különböznek leginkább a SpinaliS székek. Fontos elmondani, hogy mindegyik garantálja az aktív ülés rendszert, emellett azonban a kiképzésben és a méretekben is vannak eltérések. Amit lehet, azt az alábbi táblázatban számszerűsítettünk (a szövetválasztékkal együtt jelezve):Ha személyesen is érdekelnek a változatok, várunk szeretettel Béke út 105. szám alatti bemutatótermünkben, ahol további ergonómikus kiegészítőket is tesztelhetsz, emellett frissen főzött kávé és ergonómiai szakértőink is rendelkezésedre állnak.

Ha online szeretnél igénylést leadni otthoni vagy irodai székpróbára, azt az alábbi űrlap segítségével megteheted:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 15 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:15
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
15 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?