Oszd meg másokkal is:


Biztonságos, érintésmentes kiszállítás

A SpinaliS csapata eddig is az egészségedért dolgozott, és ezekben a hetekben másképp is tehetünk érte, mint eddig. Online rendelt csomagjaid mostantól biztonságosan, érintésmentesen jutnak el hozzád, így minimalizálva a fertőzésveszélyt.
Contactless delivery - a biztonságos házhoz szállítás


Ahogy az utóbbi napokban egyre több étel házhozszállítással foglalkozó cég, úgy logisztikai partnerünk, a GLS is fokozottan ügyel arra, hogy a járvány terjedését lassítsa vagy megállítsa, ezért mostantól csomagjainkat érintésmentesen szállítja ki.

Mindez azt jelenti, hogy a szakszerűen fertőtlenített, szállításra előkészített csomagot a GLS munkatársai is kiemelt óvatossággal kezelik a tőlünk való elszállítás és a hozzád való kiszállítás során is.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben a rendelt terméket nem előre fizetted (bankkártyával vagy előre utalással), úgy az átadás során a bankkártyás vagy készpénzes tranzakciókat nem tudjuk elkerülni. Ezért kérünk, amennyiben lehet, válaszd a nálunk is elérhető online, biztonságos fizetési módok egyikét, hogy minimalizálhassuk a személyes kontaktussal járó helyzeteket.

Mindenkinek kitartást és egy gerincbarát SpinaliS forgószéket kívánunk ezekre a hetekre!

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?