Oszd meg másokkal is:


Hogyan menti meg a derekadat a SpinaliS?

Egy percben bemutatjuk neked, mi a SpinaliS ülés lényege, hogyan mentesít téged a mindennapos derékfájástól és miképpen nyújt több évtizedes gerincvédelmi koncepciót, egész életedre.


Videós anyagunkból megtudhatjátok, hogy a ma már tömegek mindennapjait jelentő ülőmunka általános népegészségügyi kockázatokhoz vezet: kezdetben csak fáradtság és derékfájás, később az emésztő- és keringési rendszer rendellenességei, izomgyengeség és sajnos hosszabb távon porckopás és porckorongsérv is jelentkezhet.

Ezek döntő többségéért a passzív ülést nyújtó hagyományos székek a felelősek.

Szerencsére ma már hozhatsz felelős és egészséges döntést: az élettartam-garanciás SpinaliS székek garantálják az aktív ülést a nap minden percében. Ezzel


Miért nem próbálod ki ingyen?

Várunk téged is bemutatótermünkben minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy kiválaszthasd a neked legjobban tetsző SpinaliS modellt. Ha pedig már tudod, melyik lesz álmaid széke, kérj ingyenes, kötelezettségmentes egy hetes otthoni vagy irodai próbát!


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 8 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Keress bennünket, ha szeretnéd kipróbálni személyesen is, akár egy hétig, ingyenesen a SpinaliS székeket!

Ezek is tetszeni fognak:8
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
8 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?