Oszd meg másokkal is:


SpinaliS menni' Kanada

1999-ben, a SpinaliS indulásakor talán még Tomaž Ham és Janko Popovič szlovén orvosprofesszor, ortopéd szakorvos sem gondolta volna, hogy közel 20 évvel később már Kanadában is a székeiken ülnek majd az egészségtudatos irodisták. Pedig most ez a helyzet: SpinaliS menni' Kanada.

Kanada egy csodálatos ország, a Föld második legnagyobb állama, de akár hiszed, akár nem, a maga 35 millió lakójával hatalmas területe ellenére csak a 37. legnépesebb a rangsorban. Itt található a világ leghosszabb utcája (Yonge Street, 1.896km) és a leghosszabb országút is (Trans-Canada Highway, 7.604km). Kanada büszkélkedhet a világ legnagyobb pénzérméjével (Big Nickel, 9 méter átmérőjű), valamint itt van a világon a leghosszabb nem őrzött határszakasz (Kanada és az USA között, 8.840km hosszan). Ezeken túl nem árt, ha tudjuk, hogy itt a legmagasabb az egy főre eső fánkboltok száma és az egy főre eső gyümölcslé-fogyasztás is. Bár szép számmal vannak bátor kamionosaik, akik befagyott folyókon vezetnek az északi sarkkörön túli településekre is, a többség azért ebben a nagyszerű országban is irodai ülőmunkát végez.

Nekik eddig nem jutott ki a jóból: a tengerentúlon nem volt hivatalos értékesítése a SpinaliS-nak. Bár SpinaliS forgószékeket már sok országban árulnak, ám ezek mind Európában vannak:A 85.000 eladott szék döntő többsége tehát csak az öreg kontinens derék- és gerincbántalmain segített - eddig. Most azonban az aktív ülés hajóra szállt, hogy meghódíthassa az újvilágot.


SpinaliS már Kanadában is

Nagy örömünkre szolgál, hogy írhatunk róla: a SpinaliS Canada elrajtolt, és álmaik nem kevésbé nagyok, mint nekünk: egészséges, valóban ergonómikus, kiemelkedő minőségű székeket juttatni mindenkinek, aki napi 6-8 óránál is többet kénytelen ülőmunkával tölteni.Szurkolunk nekik, eddigi tapasztalataink alapján pedig nem is lehet kétséges, hogy a kanadai társadalom, mely jó néhány európai államénál egészségtudatosabb, hamar bele fog szeretni az aktív ülés által kínált előnyökbe és élménybe.

Nem kell Kanadáig menned, ha szeretnél kipróbálni egy SpinaliS-t! Várunk téged bemutatótermünkben, vagy akár irodádba, otthonodba is elvisszük a SpinaliS-t, hogy ingyenesen kipróbálhasd.


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 23 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?