Oszd meg másokkal is:


Szutter Bettina gerinctréner megosztotta velünk SpinaliS élményeit

Szutter Bettina személyi edző, preventív gerinctréner, bodyArt, pilates és fitness instruktor, ezek mellett pedig boldog SpinaliS tulajdonos. Elmesélte nekünk, mik a tapasztalatai az aktív üléssel.


A videóból megtudhatjátok, hogy Bettina egy fél éves dupla nyaki porckorongsérves (és az ehhez kapcsolódó jobb karba kisugárzó fájdalmas) időszak után döntött úgy, hogy valódi megoldást keres a problémájára. Az operáció nem jelentett volna valódi megoldást a helyzetére, ezért úgy határozott, hogy az ülési szokásait változtatja meg. Passzív székét aktív ülést garantáló SpinaliS-ra cserélte le.

Bettina is élt az ingyenes, egy hetes tesztidőszakkal, mielőtt megvásárolta volna SpinaliS székét. Ezt természetesen minden vásárlás előtt álló érdeklődő igénybe veheti nálunk.

Bettina azt is elmondta, hogy a betegsége alatt felmerülő költségekhez képes (manuálterapeuták, gyógytornászok, orvosi kezelések, gyógyszerek) a SpinaliS székek ára egyáltalán nem volt jelentős. Korábbi cikkünkben mi is részletesen összevetettük a gerincbántalmak "költségeit" a megelőzéssel. Annyira megszerette SpinaliS székét, hogy második kisfiának megszületése után visszatért munkahelyére, vitte magával a székét is.

Bettina Nietschné Gadányi Máriával, az egészséges ülés szakértőjével beszélgetett.


Válts te is SpinaliS-ra!

Várunk téged is bemutatótermünkben minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy kiválaszthasd a neked legjobban tetsző SpinaliS modellt. Ha pedig már tudod, melyik lesz álmaid széke, kérj ingyenes, kötelezettségmentes egy hetes otthoni vagy irodai próbát!


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 23 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Keress bennünket, ha szeretnéd kipróbálni személyesen is, akár egy hétig, ingyenesen a SpinaliS székeket!

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?