Oszd meg másokkal is:


Új bemutatóteremben vár az egészség!

A SpinaliS székek teljes kínálata és még rengeteg egészséges irodai megoldás vár rád új, Béke úti bemutatótermünkben!Be kell vallanunk, nehezen fértünk már el a Szekszárdi utcában, és nem csak azért, mert 11 féle SpinaliS modellt mutattunk be neked, hanem mert számos más ergonomikus megoldással is szolgáltunk, valamint a legkedveltebb színekből minden szék esetében készletet is tartottunk, hogy azonnal kiszolgálhassunk.

Hogy még színvonalasabb helyszíni próba-élményt biztosíthassunk, most egy háromszor akkora alapterületű, korszerű bemutatótermet alakítottunk ki számodra, aminek címe:


1131 Budapest, Béke út 105.
Nagy szeretettel, az összes SpinaliS modellel, raktárkészlettel, azonnal elvihető otthoni próbaszékekkel, kávéval, szakértő útmutatással és számos egyéb ergonomikus érdekességgel (például Fellowes termékek, emelhető asztalok) várunk a továbbiakban is! (A költözés miatt augusztus 28-29. péntek-szombat napokon zárva tartunk, ügyintézésünk hétfőn folytatódik, megértésedet kérjük.)

Természetesen új helyünkön is folyamatosan üzemel online igénylő rendszerünk is, így ha neked már van preferált SpinaliS modelled, akkor az alábbi űrlap segítségével bármikor kérhetsz egyet kötelezettségmentes, egy hetes otthoni vagy irodai próbára:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 22 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Keress bennünket, ha szeretnéd kipróbálni személyesen is, akár egy hétig, ingyenesen a SpinaliS székeket!

Ezek is tetszeni fognak:22
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
22 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?