Oszd meg másokkal is:


Zavartalan működés és segítség a home officeban

A rendkívüli egészségügyi helyzet teljesen megváltoztatja, ahogy a munkáról gondolkodunk és ahogy csináljuk. Az átállásban továbbra is számíthatsz ránk!A SpinaliS eddig is elkötelezett volt az irodai és az otthoni, kiemelten egészséges munkakörnyezetek kialakításában. Most az utóbbira helyeződött a hangsúly, és ez az átmeneti időszak valószínűleg hosszabb távon is megváltoztatja majd az otthonról dolgozás elterjedtségét és gyakorlatát.

Mi három dologgal biztosan tudunk segíteni neked a zökkenőmentes átállásban és egy igazán egészséges otthoni munkakörnyezet kialakításában:


1) Zavartalanul működünk, rövidített nyitva tartással


Az indokolt elővigyázatosság és a hatóságok kérése nyomán a bemutatótermünk 8 és 15 óra között tart nyitva hétköznapokon. Ebben az időszakban továbbra is várunk szeretettel.


2) Próbaszék szolgáltatásunk is üzemel


Megértjük, ha most nem szívesen jössz el otthonról, sőt ez a legjobb, amit tehetsz. Éppen ezért ha online vagy telefonon keresel meg minket, az eddigiekhez hasonlóan ingyenesen visszük neked házhoz rendelt próbaszékedet. Így a legkényelmesebb és legbiztonságosabb mindenki számára.


3) Kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára


Mind a bemutatóteremben, mind pedig a próbára kivitt székeinknél naponta többször végzünk fertőtlenítést, valamint a hozzánk személyesen ellátogatók számára biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét. Ez is közös biztonságunkat szolgálja.

Fontos tudnod, hogy jelenleg még rendelkezünk a legtöbb SpinaliS típusból raktárkészlettel, illetve egyelőre (2020.03.18.) a szállítás is folyamatos. A napról napra változó helyzet és a hozott intézkedések miatt azonban ez bármikor változhat, így ha tartós home officera rendezkedsz be, érdemes mielőbb beszerezned hozzá kiemelten egészséges SpinaliS székedet is.

Keress bennünket, ha szeretnéd megnézni vagy kipróbálni személyesen is székeinket!

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?