Oszd meg másokkal is:


15.000 Ft ajándék minden SpinaliS székünk mellé


SpinaliS széket választani nem egyszerű bútorvásárlás, sokkal több annál: egészségtudatos döntés. Ehhez szeretnénk hozzájárulni partnerünkkel, a Personal Besttel egy közös ajándék formájában.A Personal Best Mozgásszervi Rendelő, aminek tagjai már eddig is nagyköveti rendszerünket erősítették, most egy további ajánlattal lepi meg azokat, akik egészségtudatos döntést hoznak.

Bármely SpinaliS modell vásárlása esetén egy 15.000 forint értékű személyes, azonnali eredményt adó 3D gerincállapot-felmérést is ajándékba adunk!

A felmérés az országban egyedülállóan fejlett diagnosztikai eszközzel, az IDIAG Spinal Mouse sugárzásmentes rendszerrel történik, melynek hatalmas előnye, hogy a bevitt adatokat azonnal vizualizálja és a szakértő segítségével érthetővé teszi a páciens számára is. Így már a felmérés alkalmával hasznos és kézzel fogható adatokhoz, és az ezekhez releváns javaslatokkal lehet gazdagodni.Az ajándékot személyes átvétel vagy házhoz szállítás esetén is valódi kupon formájában adjuk neked. Ajánlatunk csak a NIETSCH Kft. által értékesített SpinaliS székekre vonatkozik.

Még nem döntöttél? Próbáld ki SpinaliS székeinket akár otthon, akár az irodádban:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:17
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?