Oszd meg másokkal is:


Február végéig még a tavalyi árakkal várunk


A SpinaliS kiemelt küldetése az egészséges munkaterek megteremtése mellett vásárlóink elégedettsége és a korrekt kommunikáció. Éppen ezért áremelésünket március 1.-re időzítettük, addig pedig tartjuk a tavalyi árakat.2020 nehéz én volt mindenki számára, így természetesen a globális ellátási láncoknak is. Bár a SpinaliS székek 100%-ban szlovén gyártmányok, az európai gyárakat sem kerülhette el a világgazdaságon végigvonuló általános áremelkedés.

Március eleji áremelésünkkel ezt követjük, addig azonban szeretnénk számodra biztosítani a lehetőséget, hogy ha SpinaliS szék beszerzésén gondolkozol, azt a tavalyi árakon tehesd meg.

Éppen ezért a személyesen, bemutatótermünkben leadott rendelések illetve a webes felületen beérkezett online rendelések február 28. éjfélig még a tavalyi árakkal, 2020-as árakkal történnek.

Várunk szeretettel bemutatótermünkben a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt, ahol az összes SpinaliS modellt egy helyen tesztelheted és akár próbaszéket is hazavihetsz.


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 17 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:17
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?