Oszd meg másokkal is:


Melyik SpinaliS szék kell nekem?

Vannak közös dolgok a SpinaliS rendszerű székekben, mint például a gerincvédő mechanika és az élettartam-garancia, és vannak különbségek is. Ez utóbbiak fogják eldönteni, melyik lesz a te kedvenc SpinaliS széked.


2017 statisztikái

Kezdjük cikkünket a számokkal: melyik SpinaliS volt 2017-ben a legkapósabb? A kérdésre eladási statisztikáink adnak választ:
Ahogy láthatjátok, a rangsor élén az összeladások több mint felével az Ergonomic és a Hacker végzett, szinte fej-fej mellett. Ez a két modell válik be leginkább általános irodai vagy homeoffice munkakörökben. Tervezőik alapos munkát végeztek, mikor az emberi testet ergonómiai szempontból is teljesen kiszolgáló széket alkottak.

A sort egy erős harmad kihasításával az Apollo, a Spider és a Navigator folytatják. Ezek már speciálisabb megjelenésűek, illetve egyedi igényeket szolgálnak ki. Lejjebb még olvashatsz róluk részletesen, és megtudhatod, hogy az Apollo például miért közkedvelt a hölgyek körében, a Spidert pedig miért szeretik az online játékokat játszók.

A torta maradék harmadát a kifejezetten bizonyos tevékenységekhez szánt SpinaliS székek viszik el, így például a háttámla nélküli Smart, amit zenészek, tetoválóművészek is vettek nálunk, vagy a Stylist, ami a fodrászok nagy kedvence és segítsége lett.

A statisztika persze egy dolog, szeretnénk azonban mással is segíteni a választásodat. Jöjjenek az egyes modellekre vonatkozó saját tapasztalataink.


Mik a mi tanácsaink és tapasztalataink?

Bemutatótermünkben minden nap folyamatos a SpinaliS próba, a hozzánk betérőkkel közösen pedig mi is rengeteg élményt szereztünk az elmúlt években. Ezekből szemezgettünk most, hogy segítséget adhassunk a modellválasztással kapcsolatban.


ERGONOMIC - a "nép ergonomikus széke"

Régen voltak népautók, manapság pedig van "népspinalis". Az Ergonomicot azért szeretik nagyon sokan, mert igen kedvező az ára, emellett azonban teljes értékű gerincvédelmi koncepciót kínál karfákkal és háttámlával. Kényelmi faktora így megfelel egy klasszikus széknek a derék és a karok megfelelő alátámasztásával együtt.

Az Ergonomic szék csak teljes magasságában állítható, ezért akkor szoktuk javasolni, ha az ülőlaphoz képest a karfák és a háttámla is megfelelő helyre esnek (ezek pozíciója fix az ülőlaphoz képest). Ez elsősorban a széket használó magasságától és testfelépítésétől függ.

A teljes magasság beállításáról gázlift gondoskodik, ebből azonban a normál mellett extra alacsony és extra magas kivitellel is tudjuk szerelni a széket, így minden egyedi igényt ki tudunk elégíteni.

Tudj meg többet az Ergonomicról és próbáld ki ingyenesen!


HACKER - programozók, könyvelők és az igazán sokat ülők kedvence

Félig hálós háttámlájával, dinamikus kiképzésével és kényelmes deréktámaszával az aktív ülés igazi királya a Hacker. Belőle adunk el a legtöbbet. Ára az Ergonomic után a következő a sorban, viszont megjelenése már sokkal komolyabb, támlája jóval magasabb, így sokak választják ezt a modellt.

Tapasztalataink szerint nagyon sok IT-szektorban dolgozó programozó, grafikus, fejlesztő, emellett könyvelők és mérnökök viszik haza vagy munkahelyükre a Hackert, vagyis elsősorban olyanok, akik akár napi 10-12 órát is székben ülnek és olyan szellemi munkát végeznek, ahol fontos, hogy fittek és frissek maradjanak.

A Hackernél nem csak az ülőlap magassága állítható gázlifttel, de ehhez képest a háttámla és a karfák magassága is külön szabályozható 8-10 centis vertikumban. Ezáltal sokkal jobban testre szabható olyan esetekben, amikor az Ergonomic szék nem megfelelő.

Tudj meg többet a Hackerről és próbáld ki ingyenesen!


APOLLO - a hölgyek kedvence

Elegáns, nőies, hosszúkás és stílusos formáival az Apollo sokszor elrabolta már a bemutatótermünkbe ellátogató hölgyek szívét, és ez nem véletlen. A légiesebb, keskenyebb kiképzés sokszor jobban illik hozzájuk és irodájukhoz, munkahelyükhöz.

Az Apollo több színben, prémium lélegző textilbőr kárpitozással várja új tulajdonosait, így garantáltan minden munkakörnyezetbe harmonikusan illeszkedni tud. Igény esetén a fekete váz helyett krómozott is választható.

Ahogy minden fejlettebb SpinaliS modell esetében, az Apollónál is állítható a szék teljes magassága, illetve ezen belül a karfák és a háttámla pozíciója külön is. Így garantálható, hogy a hátlap is a lehető legkényelmesebb helyre essen.

Tudj meg többet az Apollóról és próbáld ki ingyenesen!


SPIDER - az egészség lehet vagány is

Sokan vannak az irodaszék kérdésével úgy, hogy az ne csak egészséges legyen, de nézzen ki igazán vagányan is. Ők, illetve a nagyobb ülőfelületeket kedvelők fogják igazán szeretni a Spidert.

Az összes SpinaliS modell között a Spidernek van a legnagyobb felületű, ergonomikus támasztékokkal kiképzett hátlapja és ülőfelülete, ezért nagyon kényelmes és biztonságos érzetet kelt a benne való ülés. Kifejezetten kedvelik azok, akik számítógépes játékokat, online pókert és hasonlókat játszanak vagy valamilyen más szórakoztató tevékenységet végeznek a számítógép előtt.

A Spider hátlapja és karfái a szék ülőlapjához képest külön is beállíthatóak magasságban, illetve természetesen a szék teljes magassága is szabályozható (egyedi igények esetén extra alacsony és extra magas gázlifttel is szereljük).

Tudj meg többet a Spiderről és próbáld ki ingyenesen!


NAVIGATOR és PILOT - példamutató reprezentáció

Manapság nem csak az operatív, sok órás munkavégzésre szánt irodaszékek piaca és kereslete van átalakulóban (és tolódik el a valóban egészséges megoldások felé), hanem a vezetői székeknél is zajlik a forradalom. A régi, csak hintázásra képes, gerincgyilkos bőr fotelek kora leáldozóban van, a következő generáció pedig már nem csak bekopogtatott, de be is lépett a főnöki irodák világába.

Pontosan tudjuk, hogy egy vezetői iroda olyan reprezentációs célokat is szolgál, amiknek fontos eleme a forgószék. Emellett azonban az irodát használó ideje nagy részében mégiscsak napi teendőit látja el, amik sokszor fontos, a céget érintő stratégiai döntéseket jelentenek. Senki se szeretné, ha ezeket úgy kellene meghoznia, hogy közben fáj a háta és a figyelme elterelődik. Szeretnénk ezért minden vezetőnek olyan lehetőséget kínálni, amivel nem csak a vállalat jövőjét érintően dönthet jól, de az egészségével kapcsolatban sem kell kompromisszumokat hoznia.

A valódi vezető emellett példát is mutat. A kemény munkáért ma már nem kell, hogy a gerinc egészségével fizessünk: példaértékű, ha egy vezető egészséges széket választ magának, és rámutat arra, hogy az ülőmunka világában is van megoldás - akár napi 8-10 óra asztal mellett töltött idő esetén is.

Mind a Navigator, mind pedig a Pilot kifejezetten azért jöttek létre, hogy a legmagasabb igényeket is kiszolgálják úgy az egészség, mint az esztétikum területén. Ülőlapjuk, háttámlájuk és karfáik is állíthatóak, emellett az aktív ülés rendszerének hála észrevétlenül gondoskodnak a gerincoszlop egészségéről, a keringés fenntartásáról és számos más fontos testfunkcióról. Ösztönössé teszik számodra az egészséges ülést.

Tudj meg többet a Navigatorról és próbáld ki ingyenesen!


SMART - speciális munkakörök kiszolgálója

Eddig csak olyan SpinaliS székeket mutattuk, melyek rendelkeznek a klasszikus irodaszékek tipikus alkatrészeivel (ülőlappal, háttámlával, karfával), emellett pedig forradalmi egészségmegőrző rendszert kínálnak. Tudjuk azonban, hogy ez a kialakítás nem minden munkakörben megfelelő. Ezért jött létre a Smart.

A Smartnak csak deréktámasza van, nincsen klasszikus háttámlája és kartámasza. Éppen ezért szabadon hagy mozogni téged, bármivel is foglalkozol. Smartot vettek már tőlünk tetoválóművészek, ötvösök, cukrászmesterek, de még csaposok is. Mindannyian az egészség és mozgás szabadságát keresték, emellett azonban olyan székre volt szükségük, ami kis helyre is befér. Nálunk megtalálták.

A Smart magassága gázlifttel kényelmesen állítható (akár extra magas vagy extra alacsony lifttel is szereljük), emellett görgőit tappancsokra tudjuk cserélni, ha fontos, hogy ne guruljon semerre.

Tudj meg többet a Smartról és próbáld ki ingyenesen!


Számtalan további megoldás

Az eddigiek mellett léteznek még további, egyedi igényeket kiszolgáló SpinaliS modellek is a kínálatunkban.

A Rodeo például a legrutinosabb aktív ülőknek készült, speciális, nyereg alakú ülőfelülettel és háttámla helyett ölelő gerinctámasszal. Adtunk már el belőle zeneszerzőknek és hangmérnököknek, akik sok hangszer és keverőpult közt ülve kényelmesen tudnak forgolódni köztük a Rodeo segítségével.

A Stylist a szépségiparban dolgozók kedvence: fodrászok, műkörmösök előszeretettel választják, mert elegáns és könnyen tisztítható a kárpitozása, kis helyet foglal, mobilis és gerincbarát. Ölelő deréktámasza sosem lesz útban, bármilyen kis helyen is dolgozol.

A Dent azoknak a fogorvosoknak a választása, aki nem csak mások egészségére akarnak vigyázni, de a sajátjukra is. Antibakteriális, könnyen tisztítható kárpitozással, alapesetben krómozott vázzal és elegáns formáival a legjobb rendelőknek kihagyhatatlan kelléke lesz.

Ha minden modellünket tallózni szeretnéd, azt ezen az oldalon tudod megtenni.


A te véleményed a legfontosabb

Bármilyen részletes leírásokat is adunk székeinkről, a legfontosabb az lenne, hogy gyere el hozzánk, és magad is kipróbáld őket. Bemutatótermünk a 1138 Szekszárdi utca 13. alatt vár hétköznapokon 10 és 18 óra között.

Ha sűrű az életed, és nincs időd, akkor is tudunk segíteni. Saját irodádba vagy otthonodba is kérhetsz próbaszéket, teljesen ingyenesen, akár egy hétre is, vásárlási kötelezettségek nélkül. Kollegánk a neked megfelelő időben hozza és viszi a széket, neked semmilyen más dolgod nincs vele azon kívül, hogy kipróbálod. Olvass tovább ezzel kapcsolatban...


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 8 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:8
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
8 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?