Oszd meg másokkal is:


SpinaliS ülés az OfficeXPO 2019-en


A WELL iroda jelszavát tűzte zászlajára az első alkalommal megrendezett Office XPO, mely a hazai irodai megoldások, tágabb értelemben pedig a hatékony munkakörnyezetek börzéje és szemet gyönyörködtető bemutatója lett. Mi ehhez a gondolathoz járultunk hozzá tettekkel, és három napra bárki számára elérhetővé tettük az igazán egészséges ülés élményét.

Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk az idei OfficeXPO kiállításon, melyek segíteni fogják majd a jobb (well) irodák megteremtését. Ezek közül hoztunk most párat nektek.Hatalmas örömünkre szolgált, hogy a kiállítás minden napján folyamatosan érkeztek hozzánk érdeklődők, így nem volt ritka, hogy mind az öt kihelyezett székünkben folyamatosan ültek. Kollégáink pedig igyekeztek minden tapasztalatukat megosztani.

Nagyon sokan hallottak már a SpinaliS-ról, jelentős részüknek már van is egy ilyen székük otthon vagy a munkában. A visszajelzések minden esetben nagyon pozitívak.

Sokan jelezték azonban, hogy az elavult céges beszerzési standardok és szempontok miatt az ő munkaadójuk nem hajlandó gerincbarát székeket vásárolni. Ma már köztudott, hogy egy jó szék nem (csak) az állítható karfától vagy a fejtámasztól lesz gerincbarát. Sőt: a szakirodalom a kényelmes, "kipárnázott", minden ponton alátámasztott ülés számtalan veszélyére már évek óta felhívja a figyelmet. Ezekben a székekben az ember ellustul, az izmok elsorvadnak, a csigolyák aszimmetrikus terhelést kapnak.

Mivel a SpinaliS székek elsősorban egészségmegőrző megoldások, az a furcsa helyzet alakult ki, hogy az orvosok és az egészségpénztárak előbb ismerték fel annak jótékony hatásait, mint a cégek. A mi feladatunk természetesen az, hogy a lehető legtöbb beszerzővel és döntéshozóval ismertessük meg az igazi egszségmegőrzést annak érdekében, hogy dolgozóiknak valóban komfortos munkakörnyezetet tudjanak biztosítani, ami minimalizálja például a derékfájás miatt táppénzen töltött órák számát.

Mindig örülünk, mikor meg tudjuk lepni a hozzánk látogatókat azzal, hogy továbbra is egy hetes, ingyenes próbaidőszakot biztosítunk székeinkre. Ezzel többen is éltek a helyszínen, és a kiválasztott modellt le is foglalták egy kötelezettségmentes, ingyenes otthoni vagy irodai próbahétre.

Más szakmai rendezvények szervezői, ötletgazdái is jelen voltak az OfficeXPO-n, így sikerült például a HRFEST szervezőjével, Tóth Gergellyel is értékes gondolatokat váltanunk, illetve jelezte felénk, hogy az egészségmegőrző ülés ügye neki is fontos, és a jövőben szívesen működne együtt velünk.

Bár az esemény kétségkívül a design ünnepe is volt, az irodákban mégiscsak emberek dolgoznak, így a funkció végül mindig győz a forma felett. Ez fontos üzenete volt a második nap előadásainak. A Office Fvck Up Day keretében több olyan tervező és vezetői is színpadra állt, akik meséltek kudarcaikról. Ezek között több olyan is volt, ami "HR katasztrófákhoz" vezetett, ezek pedig könnyen elkerülhetően lettek volna például a megfelelő irodai környezet, a gerincbarát szék biztosításával. A tudásmegosztás itt azt a célt szolgálta, hogy ne csak utólag lehessünk okosak, ha cégünktől nagy a dolgozók elvándorlása.

Köszönjük mindenkinek, aki a kiállításon meglátogatta a standunkat, hogy helyet foglalt nálunk. Jövőre is várunk mindenkit!

Ha lemaradtál a kiállításról, ne búslakodj! A SpinaliS egészséges ülés élményét bármikor átélheted személyesen otthonodban vagy irodádban, csupán próbaszéket kell tőlünk igényelned:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 23 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?