Oszd meg másokkal is:


Ajándék okosóra
egészségtudatos döntésedhez


Hiszünk benne, hogy akár magadat, akár szeretteidet leped meg karácsonyra, lehet olyan ajándékot is adni, ami hasznos és egészséges. Éppen ezért decemberben minden SpinaliS szék és/vagy emelhető asztal rendelésedhez Redmi Watch 2 Lite okosórát adunk ajándékba!Az ajándék automatikus, így nincs más dolgod, csak kiválasztani kedvenc SpinaliS modelled és/vagy emelhető asztalod, és küldjük vele együtt a vadonatúj órádat is.

A meglepetés a webshopokban leadott rendelésekhez és a bemutatótermünkben történő vásárlás esetén is jár. Nézz be hozzánk a 1131 Béke utca 105. szám alá! (ünnepi nyitvatartásunk)

Ergonómia minden szinten

Közös ügyünk, hogy munkakörnyezeted a lehető legegészségesebb legyen, ehhez pedig gerincbarát eszközökkel tudunk hozzátenni. Decemberben azonban kiegészítjük ezt egy kis meglepetéssel is: vásárolt ergonomikus eszközeidhez okosórát adunk ajándékba, mely másképpen is segít megóvni egészségedet. A Xiaomi Redmi Watch 2 Lite munka közben is

Tarts velünk és lepd meg magadat vagy szeretteidet SpinaliS gerincbarát székekkel vagy elektromosan emelhető asztalokkal, és kezdd a 2023-as évet új eszközökkel!

* * *

Az akció részletes feltételei:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 15 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:15
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
15 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?