Oszd meg másokkal is:


Évtizedeket öregít rajtad pillanatok alatt ez az applikáció, de van valami ennél is megdöbbentőbb ezeken a képeken...


Mi köze a SpinaliS gerincgyógyász székeknek a FaceApp nevű alkalmazás aktuális őrületéhez? Erre egy véletlen világított rá. Nagyon tanulságos dolgokat fed fel ez az app.

A képen látható fiatalember jelenleg 32 éves (bár tudjuk, hogy nem néz ki annyinak), és naponta általában 8 órát végez irodai munkát. Amint láthatjátok, igazán egészségtudatos, hiszen SpinaliS székben ül.A második képen a FaceApp alkalmazás által 30-40 évvel öregített “változata” látható. Ezt az appot te is kipróbálhatod, hiszen ingyenesen hozzáférhető az AppStore-ban és a Play Áruházban is.

Segítségével megnézheted, milyen voltál fiatalon, illetve hogyan fogsz kinézni pár évtized múlva. Különböző grimaszokkal, hajszínekkel, arcszőrzettel is feldobhatod a fotót. Az applikáció a gépi tanulás segítségével rohamtempóban fejlődő mesterséges intelligenciák kiváló példája, hiszen alig pár éve is még komoly teljesítményű számítógép, sok órányi munka és szakképzett grafikus kellett volna egy-egy ilyen kép elkészítéséhez. Manapság ezt pár másodperc alatt megteszi egy okostelefon, emberi beavatkozás nélkül.

A fenti képpáron nem is az öregítés ténye az érdekes. Ha jobban megnézitek, a SpinaliS szék - öregítés ide vagy oda - semmit sem változott. Véletlen lenne? Vagy a program ennyire okos?

Bármi is legyen a válasz, egy dolgot készpénznek vehetsz: a kép nem hazudik. A SpinaliS székek élettartam-garanciásak, így a fiatalembernek kiváló esélyei vannak arra, hogy 20-30 év múlva is pontosan abban a SpinaliS-ban fog ülni, amiben most is.

Az európai, szlovén gyártmányú SpinaliS-ok minősége legendás. Olyannyira, hogy cikket kellett írnunk róla, mikor végre egy SpinaliS Hacker eltörött (egy évtizednyi túlterhelés után).

Nem véletlen, hogy minden SpinaliS, amit nálunk vásárolsz, élettartam-garanciával érkezik hozzád. Erről részletesebben ide kattintva olvashatsz, illetve ha szeretnéd átélni az egészséges ülés élményét, kérj egy próbaszéket még ma, ingyenesen:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 23 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?