Oszd meg másokkal is:


Évtizedeket öregít rajtad pillanatok alatt ez az applikáció, de van valami ennél is megdöbbentőbb ezeken a képeken...


Mi köze a SpinaliS gerincgyógyász székeknek a FaceApp nevű alkalmazás aktuális őrületéhez? Erre egy véletlen világított rá. Nagyon tanulságos dolgokat fed fel ez az app.

A képen látható fiatalember jelenleg 32 éves (bár tudjuk, hogy nem néz ki annyinak), és naponta általában 8 órát végez irodai munkát. Amint láthatjátok, igazán egészségtudatos, hiszen SpinaliS székben ül.A második képen a FaceApp alkalmazás által 30-40 évvel öregített “változata” látható. Ezt az appot te is kipróbálhatod, hiszen ingyenesen hozzáférhető az AppStore-ban és a Play Áruházban is.

Segítségével megnézheted, milyen voltál fiatalon, illetve hogyan fogsz kinézni pár évtized múlva. Különböző grimaszokkal, hajszínekkel, arcszőrzettel is feldobhatod a fotót. Az applikáció a gépi tanulás segítségével rohamtempóban fejlődő mesterséges intelligenciák kiváló példája, hiszen alig pár éve is még komoly teljesítményű számítógép, sok órányi munka és szakképzett grafikus kellett volna egy-egy ilyen kép elkészítéséhez. Manapság ezt pár másodperc alatt megteszi egy okostelefon, emberi beavatkozás nélkül.

A fenti képpáron nem is az öregítés ténye az érdekes. Ha jobban megnézitek, a SpinaliS szék - öregítés ide vagy oda - semmit sem változott. Véletlen lenne? Vagy a program ennyire okos?

Bármi is legyen a válasz, egy dolgot készpénznek vehetsz: a kép nem hazudik. A SpinaliS székek élettartam-garanciásak, így a fiatalembernek kiváló esélyei vannak arra, hogy 20-30 év múlva is pontosan abban a SpinaliS-ban fog ülni, amiben most is.

Az európai, szlovén gyártmányú SpinaliS-ok minősége legendás. Olyannyira, hogy cikket kellett írnunk róla, mikor végre egy SpinaliS Hacker eltörött (egy évtizednyi túlterhelés után).

Nem véletlen, hogy minden SpinaliS, amit nálunk vásárolsz, élettartam-garanciával érkezik hozzád. Erről részletesebben ide kattintva olvashatsz, illetve ha szeretnéd átélni az egészséges ülés élményét, kérj egy próbaszéket még ma, ingyenesen:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 15 egészségtudatos érdeklődő vár SpinaliS próbaszékre, hogy otthonában vagy irodájában ingyenesen tesztelhesse, akár egy hétig is. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:15
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
15 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?