Életed utolsó széke lesz:
élettartam-garancia
minden SpinaliS gerincbarát székre

El tudod képzelni, hogy egy forgószéket nem csak pár évre vásárolsz, hanem örökre? Most pontosan ezt kínáljuk. SpinaliS széked évtizedekig őrzi egészségedet, mi pedig ezt élethosszig tartó garanciával pecsételjük meg.


A tested egy életen át veled van.
Egészséges széked miért ne tenne ugyanígy?

Hiszünk benne, hogy a szék, amit ma veszel, jó lesz holnap, sőt jó lesz 10 és 20 év múlva is. Hiszünk benne, hogy a jó választás egy életre szól. Szeretnénk ezt a hitünket bizonyossággá tenni számodra, ezért SpinaliS székedre mostantól élettartam-garancia jár. Az igazi kérdés az, hogy mit kell tenned, hogy kihasználhasd a SpinaliS székek kiemelkedő egészségmegőrző funkcióit és élettartam-garanciájukat?


Próbáld ki ingyenesen otthon vagy irodádban!

Hiszünk a SpinaliS székek tudásában, ezért egy hétre mindenféle kötelezettségektől mentes próbát biztosítunk saját munkakörnyezetedben. A széket mi hozzuk és visszük, a tesztidőszak alatt pedig folyamatosan támogatást nyújtunk hozzá.

Szinte bármelyik SpinaliS modellünket kérheted próbára. Mindössze annyi a dolgod, hogy az Irodabutik SpinaliS kínálatából kiválasztod a számodra legkedvesebb modellt, és a zöld Próbaszéket kérek gombra kattintasz. Adataid megadása után kollegáink felveszik veled a kapcsolatot, és egyeztettek arról, számodra mikor a legjobb a próba.


Nem vagy benne biztos, melyik a számodra megfelelő SpinaliS?

Várunk szaküzletünkben egy beszélgetésre és próbára!

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik derékbarát SpinaliS széket kéred otthoni/irodai próbára, kérdezz minket! Gyere el hozzánk, szaküzletünkben tapasztalt kollegáink segítenek majd neked.

Minden hétköznap 10 és 18 óra között várunk az egészséges székek birodalmában, a 1138 Budapest, Szekszárdi utca 13.-ban egy tartalmas beszélgetésre és székpróbára. Az Irodabutik 1989 óta gyűjti a tapasztalatait, amiket szívesen megosztunk veled is.

Próbára kérhető SpinaliS székeink:24
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
24 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?