Oszd meg másokkal is:


[ESETTANULMÁNY]
Miért nem adjuk oda a SpinaliS-t
próba nélkül?

Nyomós oka van annak, hogy a SpinaliS-t nem szívesen adjuk oda "csak úgy". Amikor arról írunk, hogy az aktív ülés minőségében más, mint egy hagyományos széken való lassú haldoklás, akkor nem a levegőbe beszélünk, ennek viszont vannak következményei arra nézve is, hogyan szeretünk neked SpinaliS-t adni.


Elmesélünk egy történetet...

Ezt valójában ti írtátok, mi csak lejegyezzük, hogy elmondhassuk, miért tartjuk fontosnak a te egészségedet.

"Az első hét pokoli volt, olyan helyeken is fájtam, ahol azt sem tudtam, hogy izmaim vannak... Vissza akartam adni a SpinaliS-t azonnal..."

Dóra szájából szó szerint hangzottak el ezek a mondatok. Ma már persze boldog SpinaliS-tulajdonos, de vajon miért volt ennyire negatív a véleménye az elején?

Azért, mert nem tartotta be a hosszászokási időszakot. Erről senki sem tehet, a véletlen hozta úgy, hogy Dóra egy ismerősétől kapott kölcsön egy SpinaliS Ergonomic széket, és nem tudta, hogy az aktív ülés mit jelent valójában. Emiatt rögtön napi 8-10 órákat ült rajta, erre pedig a teste nem volt felkészülve.


Miért, miben más az aktív ülés?

Pontokba szedve foglaljuk össze, miért radikális váltás egy SpinaliS a hagyományos székek után:

Dórának, miután kapcsolatba került velünk, a következőt tanácsoltuk: egy hétre tegye félre a SpinaliS-t és hagyja, hogy izomfájdalmai elmúljanak. Egy hét elteltével azonban lassan kezdje el újra használni: első nap csak 1-2 órát, majd 2-3-at, 4-et, és így tovább, míg a hét végére eljut a 8 órához is.

Mi történt ezt követően?

"Bámulatos, hogy pusztán a helyes használatba vételen múlik a hatékonyság. Ma már nem is tudnék SpinaliS nélkül dolgozni!"


Az egészség valójában nem egyszerű,
mi sem állítjuk ezt soha

Az egészséges ülésre vannak brilliáns megoldások, ilyen a SpinaliS is, azt azonban sosem mondanánk, hogy az egészség kérdésköre egyszerű.

Mint az életben minden dolog, úgy az aktív ülés is a részleteken múlik, jelen esetben pedig azon, hogy

És hogy mi hogyan tudunk hozzájárulni ehhez?


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 16 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ingyen jár az egy hetes helyszíni próba
minden SpinaliS-hoz

Pontosan az egy hetes hozzászokási időszak miatt, és mert 100%-ban hiszünk az aktív ülésben, egy hétre akár irodádba, akár otthonodba is kivisszük a választott SpinaliS modellt, hogy saját magad is letesztelhesd.Annyit kérünk csupán, hogy folyamatosan vedd birtokba és adj időt a testednek arra, hogy az eddigi tespedt, gyilkos ülésformából visszakapcsolódhasson az aktív, természetes ülés világába.


De melyik SpinaliS-t próbáljam ki?

A kérdést egyszerűen eldöntheted: bemutatótermünkben megnézheted, kipróbálhatod a SpinaliS modelleket, és kiválaszthatod a próbára kért darabokat is.

Ha már most pontosan tudod, melyikre vágysz, akkor kínálatunkból kiválasztva a "Próbaszéket kérek" gombbal igényelheted, vagy a 06-1-272-0480-as számon is felveheted velünk a kapcsolatot.

Szeretnénk egyszer a Te véleményedet is tolmácsolni, ezért reméljük, mielőbb teszel egy próbát a SpinaliS-al.

Ezek is tetszeni fognak:16
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
16 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?