Oszd meg másokkal is:


Mitől gerincbarát egy szék?

Manapság melyik székre nem mondják azt, hogy ergonomikus? De vajon melyik az valójában? Vagy ami még fontosabb: mitől lesz egy szék tényleg egészséges (annyira, hogy ajánlja az Országos Gerincgyógyászati Központ is), és mi az, ami csak marketing? A kérdésre a válasz egészen meglepő lesz...

Mielőtt belevágunk, egy kérdést teszünk fel neked: ha fáj a fogad, mit teszel szívesebben? Kezeled a tüneteket és egyre-másra veszed be a fájdalomcsillapítókat? Vagy veszel egy nagy levegőt és azt mondod: nem várom meg, míg nagyobb lesz a baj, elmegyek fogorvoshoz, és a probléma okát szüntetem meg? Válaszold meg a kérdést magadban, mindjárt fontos lesz.

Amikor azt tűztük a zászlónkra évekkel ezelőtt, hogy az irodai munkát végzőknek is egészséges munkakörnyezetet és székeket biztosítunk, akkor nem egyszerűen a termékeinket kellett lecserélni. Persze ez is fontos, de ami még sokkal fontosabb: szemléletet kellett váltanunk. El kellett döntenünk, hogy a kényelmes és kevésbé fájdalmas (de hosszabb távon káros) tüneti kezelést alkalmazzuk, vagy megpróbálunk a dolgok mélyére ásni, és az ülőmunkával együtt járó egészségügyi kockázatok okát szüntetjük-e meg. Mi az utóbbit választottuk. De hogyan épül ez be a te mindennapjaidba?

Egy újabb kérdés: miért fáj tulajdonképpen a hátad, a derekad? Azért, mert helytelen a tartásod, rosszul ülsz. Görnyedsz, hintázol, fekszel a székben. Tudod, hogy ez rossz, mert fájdalmaid vannak, egyre erősebbek, egyre hosszabban. Mit tehetsz ez ellen? A tüneteket vagy az okokat akarod megszüntetni? Ha veszel egy átlagos irodai forgószéket, ami kipárnáz, megtámaszt, nyomja a deréktáji gerincszakaszt, azzal kis ideig jobb lesz a helyzet. Tüneti kezelést alkalmazol. Úgy érzed, megúszod olcsón a dolgot.A fájdalmaidat okozó helytelen tartás mögötti valódi ok azonban az, hogy valószínűleg mióta csak ülsz (kb. 7 éves korod óta, az iskolapadtól kezdve), a törzsizomzatod (mely gerincedet, testedet kellene, hogy megtartsa), folyamatosan elgyengült.

Ezek után hogyan várhatja el tőled bárki, hogy napi 8-10 órában kihúzott háttal, egyenesen ülj a monitor előtt? A rossz ülésért és a derékfájásodért ebben a pillanatban még nem te vagy a felelős.

A következő sorok elolvasása után azonban már felelős leszel az egészségedért. Ezen a ponton ugyanis eldöntheted, hogy továbbra is a homokba dugod a fejedet és tüneti kezelésekkel (gerinctámaszos székkel, fájdalomcsillapítókkal, csontkováccsal, stb.) próbálod meg élhetővé tenni az irodai mindennapokat, vagy visszanyúlsz az okokhoz, és elhatározod: visszaerősíted törzsizomzatodat.

A valódi megoldás, vagyis az utóbbi lehetőség nem könnyű. Nem kínálunk neked csoda-módszert. Nem tudunk olyan széket adni, amibe beleülsz, és egyből a kényelem kellemes érzése fog el. Nem is akarjuk ezt tenni.

Tudunk viszont neked mutatni, sőt nem csak mutatni, de ingyenes otthoni vagy irodai próbára is adni SpinaliS székeket. Jelenleg egyedül ezek garantálnak valóban aktív ülést, ami sokkal többet jelent egy mozgó ülőlapnál: ez egy módszertan, elvek és elhatározások összessége.

A SpinaliS egy olyan döntés, amivel a hátfájás okait tudod megszüntetni, nem csak a tüneteit.

Nem véletlenül ajánlja az Országos Gerincgyógyászati Központ is.A SpinaliS székhez hozzá kell szoknod, ezért van egy hetes ingyenes próbaidőszakuk és 40 napos teljes körű pénzvisszatérítésük. A testednek újra munkába kell állítania törzsizomzatát. A SpinaliS természetesen és automatikusan, de határozottan és érezhetően segít ebben: a kezdeti izomláz után pár hét alatt lételemeddé válik a SpinaliS-on való aktív ülés. Életed minden területén érezni fogod a jótékony hatásokat, nem csak munka közben vagy közvetlenül utána. A helyreállított, erős törzsizomzat nem csak a fájdalmakat szüntetheti meg, de szabadidődet is jobban kihasználhatod, életerősebbnek, sportosabbnak érzed magadat.

Hamar megtapasztalhatod, hogy a helyes és fájdalommentes ülés alapvetően belülről, belőled fakad. Tested képes magát helyesen tartani, ha megkapja hozzá azt a segítséget, amit a SpinaliS nyújthat neki. Pár SpinaliS-ban töltött hét után már eszedbe sem fog jutni hagyományos székekkel, párnákkal, gerinctámaszokkal próbálkozni. A megoldás benned rejlik, mi pedig megmutatjuk ezt neked.


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 8 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ha kedvet kaptál egy SpinaliS szék kipróbálásához, ide kattintva megnézheted modellpalettánkat. Fontos: alaposan és körültekintően válassz és bátran kérd kollégáink segítségét, mert jó eséllyel életed utolsó székét veszed meg. A SpinaliS modellekre ugyanis élettartam-garanciát adunk.

Ezek is tetszeni fognak:8
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
8 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?