Szakvélemények a SpinaliS rendszerről


Janko Popovič szlovén orvosprofesszorA SpinaliS rendszer megalkotásában Janko Popovič szlovén orvosprofesszor, ortopéd szakorvos szerepe elvitathatatlan, de mi is tudjuk, hogy egy szakvélemény nem szakvélemény, így csokorba szedtük a SpinaliS rendszerről eddig született mérvadó szakmai tanulmányokat és minősítéseket.

A magas minőségi követelményeknek hála minden nálunk vásárolt SpinaliS modellre élettartam-garanciát vállalunk, melyről ide kattintva olvashatsz.

A 2014 óta hazánkban is kapható SpinaliS székekre többek között a Magyar Gerincgyógyászati Központ is elismerő szakvéleményt adott ki.


Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleménye

Idézet az anyagból:

"Megállapítható, hogy a "SpinaliS" szék használata mindenképpen előnyös a háti és az ágyéki gerinc ülés közben jelentkező túlterhelése káros hatásainak megelőzésére. Köszönhető ez a mobil üléslap használata során az egyensúlyi helyzet biztosítására automatikusan kiváltott törzsizomzat-működésekre, az összehangolt izomakciók folyamatos (és a használat során tudat alatt is rögzülő) történéseire."

A teljes anyag letöltése pdf formátumban...


Orvosi szakvélemények (angol nyelven)

Szerzők: prof. dr. sci. Janko Popovič (dr. med. - orthopaedist), Dr. Med. oftalmolog Dušan Pušnik (dr. med. - ophthalmologist), Majda Anžin (Physiotherapist, health resort Laško), Prim. Dr. Med. Janez Tasič (dr. med., spec. internal specialist - cardiologist), Dr. Donald J. Hopkins (American chiropractor specialized in spinal column treatment), Prof. Dr. Sc. Stjepan Gamulin (Profesor Emeritus), Irena Logonder (speech therapist)

Az összes orvosi szakvélemény letöltése pdf formátumban...


A SpinaliS rendszerű székek tesztje általános iskolások körében,
2006-2011 (kutatási anyag angol nyelven)

Szerzők: Barbara Konda (univ.dipl.physiologist, a Fit pedagogika© című könyv szerzője), Fit Slovenija™ (Fit International™) szakmai csapata. Opponensek: Asist. Dr. Danica Rotar Pavlič (specialist of general medicine), Asist. Dr. Andrej Vranič (specialist neurosurgeon)

A kutatási anyag letöltése pdf formátumban...


Rippel Ferenc is "meglovagolta" a SpinaliS-t

Nézd meg, hogyan mutatják be a TV2 Több mint testőr című műsorában a SpinaliS székeket.


További anyagok

Rövid brosúra az aktív ülésről és a SpinaliS rendszerről (magyar nyelven, pdf formátumban)...

Szlovén minőségbiztosítás és minőségigazolás (szlovén nyelven, pdf formátumban)...

Szlovén minőségvizsgálati igazolás 2001 (szlovén nyelven, pdf formátumban)...

Az év széke Csehországban 2010 (cseh nyelven, pdf formátumban)...

A Ljubljanai Egyetem Biotechnológiai Karának SpinaliS tesztje, 2014 (szlovén nyelven, pdf formátumban)...


Egészségpénztári elismerés

SpinaliS rendszerű egészségmegőrző székeket egészségpénztári kártyára is vásárolhatod. Mi lehetne jobb elismerése a gerincvédelmi képességeknek, mint a teljes EP-támogatás? További részletekért kattints ide...


A te véleményed a legfontosabb!

Alkoss véleményt személyesen a SpinaliS székekről. 65.000 elégedett vásárló nem tévedhet, de a legfontosabb, hogy neked kényelmes legyen a szék, amiben ülsz. Keress bennünket bátran, hogy megtapasztalhasd a SpinaliS élményt!8
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
8 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?