Oszd meg másokkal is:


Öt pontos biztonsági minősítés bemutatótermünkben


Bár a pandémiás időszak nehezebbé teszi a SpinaliS élmény személyes átadását, bemutatótermünk és szolgáltatásaink természetesen zavartalanul elérhetőek - fokozott biztonsággal.Mi vár rád, ha ellátogatsz a 1131 Béke utca 105. alatti bemutatótermünkbe hétköznapokon 10 és 18 óra között? Elsősorban természetesen az országban elérhető összes SpinaliS modell egy helyen, és ezeket mind ki is próbálhatod. Ha nem vagy biztos a döntésben, természetesen próbaszéket is vihetsz magaddal saját munkakörnyezetedbe.

De mit teszünk a biztonságodért?

Az alábbi öt intézkedéssel minimalizáljuk a járványidőszak alatti kockázatokat, ha ellátogatsz hozzánk:Belépéskor érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő gép áll rendelkezésedre, hogy az esetleges kórokozóktól megszabadulhass. Ezeket nem csak ajánlott, de kötelező is használni, és nem csak vendégeinknek, de dolgozóinknak is. A nálunk használt gépeket teszteljük, és akár haza is vihetsz belőlük, ha megtetszik egy.

Ha szükségét érzed, legmodernebb kézfertőtlenítő gépeink lázmérésre is alkalmasak, így gyorsan és egyszerűen megállapíthatod a testhőmérsékletedet.Belépés előtt kötelező arcmaszkot felvenni. A bemutatótérben kollegáink is viselik az orrot és szájat eltakaró maszkokat. Ha nem hoztál magaddal ilyet, természetesen biztosítunk számodra.Bemutatótermünkben és a hozzá kapcsolódó irodai terekben is több zárt rendszerű ózonos fertőtlenítő gép is üzemel, amik a nap 24 órájában szűrik a levegőt. Ezekkel 99,9%-ban eltávolíthatóak a levegőben levő kórokozók (nem csak a COVID-19). Otthoni használatra is javasoljuk őket, így akár haza is vihetsz egyet, ha szeretnél.Mivel bemutatótermünk alapterülete 70 négyzetméternél is nagyobb, többen is biztonságosan tartózkodhatnak benne, illetve mindenki megtarthatja a minimális 1,5 méteres személyek közötti távolságot, vagy akár ennél nagyobbat is.A bemutatóterem összes forgalmas felülete (pultok, kilincsek, akasztók) mellett természetesen a kiállított székek felületét is naponta többször fertőtlenítjük. Biztonságosan megérinthetsz mindent és megtapasztalhatod a SpinaliS székek prémium kárpitválasztékának érzését.

Ha széket vinnél tőlünk, azt természetesen bontatlan csomagolásban teheted meg (a választott modell dobozát előtted nyitjuk ki, minőségbiztosítási és garanciális okokból), illetve a webshopunkban rendelt termékeket a GLS futárszolgálat érintésmentes kézbesítési opcióval juttatja el hozzád, így minden esetben biztonságban vagy.

Szeretettel várunk megújult bemutatótermünkben a 1131 Béke utca 105 szám alatt minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy megmutathassuk legjobb megoldásainkat otthoni vagy irodai munkatered korszerűsítésére.

Hogy megszokhasd és élvezhesd az ülés új, egészséges módját, díjmentesen és kötelezettségmentesen kérhetsz nálunk próbaszéket saját irodádba vagy otthonodba:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 23 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:23
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
23 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?