Oszd meg másokkal is:


Új SpinaliS nagykövetet üdvözlünk


Küldetésünk, hogy ne csak jobb székeket, de egészséges és energizáló élet- és munkamódot is biztosíthassunk neked. Ehhez folyamatosan keressük azokat az elkötelezett partnereket, akik szintén azt tűzték zászlójukra, hogy javítsanak az ülőmunkát végzők életminőségén.Vásárhelyi Csaba közel 2 évtizede foglalkozik biohacking szemléletű stratégiai életmódtervezéssel. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a modern technológiák segítségével igyekszik a lehető legjobb életminőség elérésére, mind a saját testével, mind a mentoráltjainál.

Törekszik rá, hogy komplexen tekintsen az egészséges életmódra, ezért minden esetben a mozgás, a légzés, a fényhatások, a káros szokások, a mentális gyakorlatok, a folyadékháztartás és megannyi más összetevő összejátékát veszi figyelembe.

A SpinaliS székek kiváló fegyvert jelentenek az eszköztárában, hogy kombinálják az aktív ülést, mint mozgásformát a mindennapi munkával. Mindamellett, hogy kíméletes átmenetet biztosítanak a sport irányába, mert folyamatos mozgásban tartják a törzs és a gerinc izmait, a rehabilitáció során is komoly segítséget jelentenek, ha már kialakultak az ülő életmód panaszai, mint a derék-, hát- vagy nyaki fájdalom.

Ha Csaba munkássága részletesebben is érdekel, kattints ide további infókhoz...


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 8 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:8
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
8 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?