Oszd meg másokkal is:


Márciusban is számíthatsz ránk, bemutatótermünk vár téged


A korlátozások idején is igyekszünk segíteni neked, így bemutatótermünk március 8. és 22. között is nyitva van és vár téged, hogy otthoni munkavégzésedhez egészséges SpinaliS székeket próbálhass ki.A SpinaliS ülés csapata kiemelten fontosnak tekinti a személyes próba lehetőségét, amikor életed valószínűleg utolsó forgószékét tervezed megvásárolni. Az élettartam-garanciás SpinaliS székek kiválasztása személyre szabott, egyedi folyamat, ami nem nélkülözheti a székek kipróbálását. Ennek első lépése lehet a bemutatótermi próba, ezt biztosítjuk számodra az új korlátozások időszakában is.

Bemutatótermünk szeretettel vár a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt, ahol az országban egyedülálló módon az összes SpinaliS széket egy helyen tesztelheted.

Személyes találkozásunk alkalmával mindent megteszünk biztonságod érdekében, ezért bemutatótermünkben ózonos légfertőtlenítés, érintésmentes kézfertőtlenítés, maszk, illete folyamatosan takarított felületek állnak a rendelkezésedre.

Természetesen ha számodra kényelmesebb, továbbra is tudsz online próbaszéket igényelni saját irodádba vagy otthonodba. Logisztikánk, kiszállításaink és ügyfélszolgálatunk a megszokott rend szerint folyamatosan üzemel:


Igényelj ingyenes próbaszéket irodádba, otthonodba!
Kérd most!

Igényelj próbaszéket online most, vagy keresd kollegáinkat a 06-1-272-0480-as telefonszámon (hétköznapokon 10 és 18 óra között).
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (*szükséges)
   (nem kötelező)
(*ide kérünk egy pipát, anélkül nem kapjuk meg)
    (adatvédelmi tájékoztató)
Jelenleg 24 egészségtudatos érdeklődő próbálja ki ingyenesen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Te kértél már magadnak?

Ezek is tetszeni fognak:24
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
24 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?